9 serietips på Netflix att fördriva mellandagarna med

9 serietips på Netflix att fördriva mellandagarna med

Trött på julmat? Trött på julmusik? Och framför allt, trött på alla tråkiga släktingar? Hänt listar några tips på Netflix att grotta ner sig i medan du har tråkigt under mellandagarna.

 “Sons of Anarchy”

Redan sett den? Äsch. Charlie Hunnam kan vi se om och om igen.

SOA

Via: Giphy

 “The Walking Dead”

Du kommer vakna till liv om du vågar dig på denna skräckserie. Handlar om en postapokalyptisk värld där zombies har tagit över och ett gäng människor försöker överleva efter bästa förmåga.

walkingdead

Via: Giphy

“Arrested Development”

Denna underskattade och skruvade serie anses som en av de roligaste familjekomedierna någonsin. Har du missat den tidigare är det på tiden att du ger dig i kast med den nu.

Handlar om en dysfunktionell familj där äldste sonen får dra ett stort lass åt sin otacksamma, och på många sätt sjuka, familj.

arrested

Via: Giphy

“How I Met Your Mother”

Inget råder bot på tristessen som 208 avsnitt romcom!

Handlar, som många andra serier i samma genre, om ett kompisgäng och deras desperata jakt på kärlek. Utgår från en berättare som i imperfekt berättar hur – just det – han mötte sina barns mamma.

mother

Foto: Via Giphy

“Sherlock”

Den bästa brittiska serien någonsin? Att grotta ner sig i “Sherlock” rekommenderar vi starkt. Man kan inte få för mycket av Benedict Cumberbatch och Martin Freeman – det är ett faktum.

Sherlock

Foto: Via Giphy

“Dexter”

USA:s härligaste seriemördare är inte bara het – det är en av de mest hyllade serierna under 2000-talet.

Har du inte börjat kolla in serien än ska du vara glad – nu har du massa göttigt och blodigt att njuta av under julledigheten.

blood

Foto: Via Giphy

“Twin Peaks”

På 80-talet fanns det bara en serie som alla pratade om: “Twin Peaks”. Och det finns två skäl till det:

FBI-agenten Dale Cooper och världens by far obehagligaste och vidrigaste nemesis Bob. Varje scen med den styggelsen ger oss kalla kårar trots att regissören David Lynch knappt använt specialeffekter.

Dessutom måste du ju titta ikapp inför den nya säsongen som kommer 2016.

kaffe

Via: Giphy

“Downton Abbey”

Gentlemän, grevinnor, slott, baler, afternoon tea, sherry och ett jävla bra skådespeleri. Vi lovar att du kommer bli helt fast i denna mäktiga historia som utspelar sig under 1900-talets första decennier.

downton333

Via: Giphy

“Orange Is the New Black”

Denna roliga och samtidigt dramatiska skildring av ett kvinnofängelse är helt otroligt bra. Vi lovar.

ORange555

Via: Giphy

FRÅN FÖRSTASIDAN