LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundell kan tvingas flytta till husvagn – hustrun Jonnas vädjan

08 maj, 2024 
Loke Westberg
Sommaren 2022 blev Joakim och Jonna Lundells lyxrenovering av deras husvagn klar.
Trots lyxen har Joakim varit skeptisk till att bo i husvagnen, något han nu kan tvingas till...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Om en husvagn kan vara ett skrytbygge så är det precis vad Youtube-stjärnorna Joakim och Jonna Lundells är.

För två år sedan kunde de nämligen visa upp bilderna på husvagnen som stod färdig efter månader av renoveringar. I boendet ryms bland annat ett litet badrum, sovplatser i båda ändarna och köksskåp. Dessutom har paret låtit bygga en gigantisk terrass precis utanför ytterdörren. Renovationen kunde familjen Lundells fans följa via Youtube-serien Jonnas husvagnsserie.

Därför är Joakim Lundell inte med på Youtube-kanalen

I en ny video på Familjen Lundells Youtube-kanal får tittarna följa med Jonna och barnen som åker ut till husvagnen för att installera ett kylskåp, utan Joakim...

För trots de bekvämligheter som paret har på campingplatsen har Joakim varit skeptisk till att bo där.

– Jocke har tajmat det här, han är fortfarande iväg. För min skull missar han att åka till husvagnen, men för hans skull så tycker han nog det är riktigt, riktigt skönt att slippa, säger Jonna i videon.

Annons

Att Joakim inte är med i videon är inget ovanligt, den senaste tiden har paret tillbringat mycket tid separat. Joakim är bortrest och anledningen utåt har varit att det är för att han ska ”jobba med filmen”, Jonna har därav tagit över rodret för kanalen på obestämd tid. Följarna har dock spekulerat kring om paret Lundell ljuger om anledningen till att Joakim är bortrest.

TV4 har tidigare i år bekräftat att succén Förrädarna får en ny säsong, en säsong som Joakim Lundell kommer att medverka i om man får tro Youtube-kanalens tittare.

”Lycka till i Förrädarna, hoppas du vinner”, hälsar en person i kommentarsfältet under videon där familjen Lundell berättar om Joakims resa.

Kravet för att Joakim ska bo i husvagnen

Huruvida Joakim medverkar i Förrädarna eller inte återstår att se, men än har inte Jonna gett upp drömmarna om att få med honom ut till husvagnen när han väl kommit hem från resan.

– Tumma upp den här videon, om vi får massa tummar kommer Jocke förmodligen att följa med ut. Det är mitt mål, att Jocke kommer övernatta här, säger hon i videon.

Jonna och Familjen Lundells kameraman kommer överens om att det isåfall krävs 15 000 tummar upp, det vill säga likes, på videon.

– Då måste han tillbringa minst en natt här, tilläger Jonna.

FOTO: TT/Youtube

Annons