Jonna Lundell visar upp lyxiga campingplatsen – alla bilder från husvagnen

Jonna Lundell visar husvagnen och campingplatsen

Efter månader av renovering är Jonna Lundells husvagn färdig.
Nu visar hon upp helt otroliga bilder från hur familjen kommer leva lyxliv på camping när både vagnen och utomhusmiljön är näst intill färdigmöblerade.
Jocke och Jonnas kärlekssaga
2:01

Efter reklamen: Jocke och Jonnas kärlekssaga

(2:01)

Slå på ljud

Det finns husvagnsliv, också finns det husvagnsliv alá familjen Lundell! Det är ett faktum efter att Jonna Lundell nu visar upp slutresultatet på hur familjens sommar på en camping kommer se ut – och det är onekligen ett bekvämt liv de kommer leva där.

Under förra våren delade Jonna Lundell med sig av miniserien Jonnas husvagnsserie där Youtube-tittarna fick följa hur hon köpte en husvagn och sedan renoverade den från golv till tak.

”Jag älskar vår husvagn”, konstaterade Jonna när den var färdig. Och det var lätt att förstå!

Jonna Lundells husvagn – bilderna från campingplatsen

Det är dock inte det enda boede hon och maken Joakim renoverat. Sedan tre år tillbaka pågår ombyggnationen av deras villa i Norrköping, ett projekt som fortfarande pågår. Därför har Jonna under de senaste veckorna lagt ner mycket tid på att möblera och göra det hemtrevligt på deras campingplats där husvagnen står. Och i ett nytt avsnitt på Youtube visar hon nu upp det makalösa resultatet på hur familjen Lundells campingliv kommer se ut.

Jonna Lundells campingplats

Jonna Lundell är färdig med husvagnens campingplats och visar nu upp resultatet.

Youtube
Jonna Lundells uteplats till campingplatsen

Familjen har en stor uteplats med trädäck, soffmöbler och en enorm grillplats.

Youtube

Husvagnen står på en fast plats på campingen, och där har Jonna låtit bygga en fantastisk terass som uteplats. På uteplatsen finns även en grillplats med tak, en stor soffgrupp med en paviljong, plats för solstolar, drinkbord och vackra växter som är utplacerade.

– Här kan man sitta och mysa på kvällarna. Batteridrivna ljus, så kan man sitta här, dricka lite vin och spela lite kort om man vill, säger Jonna i videon.

Förtält med ac

Känner familjen för att sitta ute, men ändå lite mer avskilt, så går inte förtältets inredning av för hackor heller! Där har de en bäddsoffa, en stor tv, frys och kyl, ugn, mikro, samt en lekhörna åt barnen med bland annat leksakskök. Det ska dessutom installeras en ac i förtältet.

Jonna Lundells lekhörna till barnen i förtältet

I ena delen av det stora förtältet har Jonna inrett en lekhörna till Lunabelle och Lionel.

Youtube

Inne i Jonna Lundells husvagn är interiören mer lik en vanlig bostad, långt ifrån vad som kan skådas i standardvagnar. I båda ändarna av vagnen finns sovutrymme till familjen och sonen Lionel har en egen tv vid sin säng som är 120 cm.

Barnsovdelen i husvagnen

I ena änden av husvagnen finns en 120 cm-säng till sonen Lionel. Och på höger sida är dörren in till toaletten.

Youtube

Det finns även köksskåp och förvaringsutrymmen, samt en mindre toalett.

– Här kommer jag nog trivas, konstaterar Jonna i videon.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN