LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jon Henrik Fjällgren berättar sanningen om kärleken: ’’Kräver två...’’

09 maj, 2024 
Jon Henrik Fjällgren brukar inte dela med sig speciellt mycket av sitt privatliv.
Men för Hänt berättar han nu om hur det ser ut på kärleksfronten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nära vännens uppoffring för Jon Henrik Fjällgren – nu tar han över: ”Inte så jag hade tänkt”Brand logo
Nära vännens uppoffring för Jon Henrik Fjällgren – nu tar han över: ”Inte så jag hade tänkt”

Folkkära sångaren Jon Henrik Fjällgren, 36, slog igenom stort då han år 2014 vann programmet Talang med sin samiska jojk. Sedan dess har karriären fortsatt gått uppåt. Jon Henrik har släppt mer musik, och dessutom ställt upp i Melodifestivalen flera gånger.

Men när det kommer till sitt privatliv brukar sångaren vara återhållsam. Vi vet att Jon Henrik har dottern Ella Savé, tillsammans med exet Maret Nystad. Men mycket mer än så har han faktiskt inte delat med sig av.

När Hänt nu når Jon Henrik berättar han om hur kärlekslivet egentligen ser ut idag.

Jon Henriks avslöjande om kärlekslivet: ”Det är mycket”

Hur ser det ut på kärleksfronten?

’’Fortfarande singel. Just nu skulle jag inte ha tid för en relation. Det är mycket som jag måste fokusera på’’, skriver Jon Henrik i ett meddelande till Hänt.

Annons

Efter succén i Melodifestivalen 2023 försvann Jon Henrik ett tag, för att sedan komma tillbaka med bland annat sin egna SVT-dokumentär Mina världar. Nu är det full rulle igen, och därför menar sångaren att det kan bli svårt att hinna med annat.

’’Jag har precis släppt en podd, det är turnéer, och spännande planer för framtiden. Kanske släpper jag även en ny bok framöver. En relation kräver två engagerade människor, och just nu är jag inte riktigt där.’’

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet / TV4Play

Annons