LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joacim Rickling ber dottern om ursäkt – sockersöta klippet berör alla

08 maj, 2024 
Joacim Rickling
Joacim Rickling har delat med sig av ett videoklipp på dottern Wilda.
Nu tar han tillfället i akt att be om ursäkt.
”Sorry för att jag skrattar”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Joacim Rickling, 32, sökte kärleken i Bonde söker fru 2017 och allt gick precis enligt plan. I programmet fann han sin själsfrände Caroline Kejbert, 33, och än idag blomstrar kärleken.

Dessutom har de hunnit få två barn tillsammans. Dottern Wilda, 5, föddes i januari 2019 och nästan exakt på dagen tre år senare föddes Molly, 2.

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline på Instagram efter Mollys födsel.

Joacim Rickling brister ut i skratt – ber om ursäkt till dottern

Just nu har Joacim fullt upp med jordbruket, som alltid vid den här tiden på året. Så Caroline har fått ta det yttersta ansvaret med barnen de senaste veckorna.

Annons

Men självfallet är ju Joacim hemma på gården då och då och nu har han lagt märke till något som dottern Wilda gör. Hon har nämligen fått upp ögonen för att gå och hämta posten.

Ibland gör barn väldigt roliga saker. Som nu. Joacim kunde nämligen inte hålla sig för skratt och nu ber han om ursäkt till Wilda.

”Wilda, ibland gör du så tokiga grejer som jag älskar att du gör. Just för tillfället älskar du att hämta posten, varje dag trots att postbilen inte varit här. Just denna gång var extra spännande, framförallt för mig. Jag stod i verkstan och hörde ett oväsen utanför. Trodde först att det var fåglar som slogs, men insåg snabbt vad det var som hände. Vinden vann över dig och posten, men du ger aldrig upp.”, skriver Joacim till klippet och konstaterar:

”Sorry för att jag skrattar, men jag älskar dig så mycket!”

Caroline Kejbert om tuffa tiden med barnen

Caroline har tidigare berättat för Hänt hur det blir när vårbruket drar igång.

Annons

– Då är man ju ensam i lämning och hämtning på förskola. Vi brukar försöka ta bilen ut efter förskolan och hälsa på Jocke med lite fika på fälten. När barnen inte fanns var det ju lättare för mig, jag kunde ju åka ut med middag till honom och sitta och äta med honom, förklarade hon och fortsatte:

– Det som blir jobbigt för mig under vårbruket nu är ju om det blir vabb och jag har jättemycket jobb på det också. Den kombinationen är ju tuff för då finns ju inte Jocke till hands liksom, säger Caroline.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons