BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått sitt andra barn

03 jan, 2022 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffade varandra i tv-programmet Bonde söker fru år 2017.
I höstas delade paret med sig av den glädjande nyheten att de väntar sitt andra barn tillsammans.
Nu är deras dotter äntligen här.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Bonde söker fru-paret Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, träffades för första gången år 2017 när Carolina tävlade om att vinna Joacims hjärta i populära TV-programmet Bonde söker fru.

Det dröjde inte lång tid efter programmets slut innan paret kunde berätta att de var gravida med sitt första gemensamma barn. Idag är Wilda 3 år gammal och har precis blivit storasyster.

I serien Bondeparet fick vi följa Caroline Kejberts och Joacim Ricklings kärleksresa efter Bonde söker fru 2017.
I serien Bondeparet fick vi följa Caroline Kejberts och Joacim Ricklings kärleksresa efter Bonde söker fru 2017. I programmet renoverar de familjegården Tuna Gård till deras gemensamma hem.

Bonde söker fru-paret avslöjade graviditeten i höstas

I höstas kunde paret dela med sig av en glädjande nyhet – nämligen att Caroline är gravid med deras andra gemensamma barn.

Nu ska jag berätta en liten hemlighet…29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skrev Caroline på Instagram då.

Annons

Och det är tydligt att Caroline drömmer om en stor familj och fler syskon åt dottern Wilda:

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”. Jag tycker att det ska bli kul att bli en större familj och att Wilda ska få ett syskon, har Caroline sagt i en tidigare intervju med Hänt.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått sitt andra barn

Nu har Caroline Kejbert delat med sig av nyheten – dottern är äntligen här!

Bonde söker fru-profilen berättar om förlossningen för följarna på Instagram. En förlossning som gick fort!

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skriver Caroline intill bilden.

Annons

Även Joacim har publicerat en bild: ”Mitt pappahjärta gråter av lycka!Idag klockan 11.10 föddes vår andra dotter. Nu är hela familjen samlad hemma på Tuna Gård och alla mår bra.Tänka sig att hon valde att titta ut dagen innan Wildas födelsedag, några dagar tidigare än beräknat.- jag älskar er mina tre tjejer & är så sjukt stolt över dig Caroline!”

När det kommer till barnets namn, så vet vifortfarande inte vad barnet kommer att heta. Här kan du dock läsa om vilka namn som står högst upp på Carolines lista.

Hänt har sökt Caroline Kejbert och Joacim Rickling för en kommentar.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons