LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joacim Ricklings ord om Caroline Kejbert efter slutvalen i Bonde söker fru 2021

18 dec, 2021 
JOACIM RICKLING, CAROLINE KEJBERT
Årets bönders slutval har precis sänts i Bonde söker fru 2021. Någon som reagerar extra starkt är Joacim Rickling, som själv befann sig i samma situation för fyra år sedan.
”Så många känslor”, skriver Joacim.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

När Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, inledde sin kärlekssaga en vacker dag 2017 hade de nog ingen aning om vad som skulle hända. Det är nu fyra år sedan och snart kan paret välkomna sitt andra barn till världen.

Caroline och Joacim träffades i Bonde söker fru 2017. Caroline tog då modet till sig att söka in till programmet efter att ha sett Joacim i tv-rutan.

Och visst blev det sedan Caroline Kejbert som blev den lycklige. Hon och Joacim fann varandra och har sedan dess varit ett par. Under den här tiden har mycket hunnit hända och bland annat har de dottern Wilda, 2, ihop.

I januari är parets andra barn beräknat att komma till världen och många av parets följare gissar på att det blir en flicka.

Så valde bönderna i Bonde söker fru 2021

Årets säsong av Bonde söker fru blev minst sagt händelserik. I veckan fick TV4-tittarna se bönderna göra sina slutval och någon som kan intyga om att det är svåra val att ta är programledaren Linda Lindorff, 49.

Annons

”Jag ska säga det att i år var det jobbigt för mig att vara med när slutvalen gjordes. Det var så nervöst att jag knappt kunde andas stundtals och jag kände ångesten och rädslan att göra fel hos bönderna så mycket att det gjorde ont i hela skelettet på nåt vis. Nästan som feber.”, skrev Linda på sin blogg.

Nästa vecka återstår det att se om bönderna har hållit ihop med de tjejerna de valde i slutvalen av årets säsong. Filip Nilsson, 27, valde Lina, Daniel Eriksson, 27, valde Klara, Mikael "Backis" Backstulid, 36, valde Evelina och Pär-Eric "Peja" Nilsson, 63, valde först ingen – men kontaktade senare Benita.

Joackim Ricklings känslosamma ord om sitt slutval i Bonde söker fru

För exakt fyra år sedan satt Joacim Rickling i samma situation som bönderna nyligen gjorde i årets säsong av Bonde söker fru. Under säsongen hade Joacim dejtat Caroline Benilton, Jenny Fréed, och Emma Fors, men det blev alltså Carolina Kejbert som till slut fångade bondens hjärta.

Annons

– Det är väldigt svårt det här. Men jag känner ändå att det var någonting som jag är nyfiken på, att få ta mer del av. Och jag undrar väl lite om du vill fortsätta hänga här i sommar?, sa Joacim i slutvalet av Bonde söker fru 2017.

Och givetvis svarade Caroline ja och slängde sig in i Joacims armar.

Detta är fyra år sedan, men nu minns Joacim tillbaka på den dagen mer än någonsin – nu när han ser årets bönder göra de tuffa valen.

”Vi har precis sett slutvalen i årets säsong & det väcker så mycket känslor. Du är bäst Caroline”, skriver han på Instagram.

BONDE SÖKER FRU 2017
Joacims slutval i Bonde söker fru 2017.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons