TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Bonde söker fru

Bonde söker fru är ett svenskt TV-program som sänds på TV4. I varje säsong får vi träffa flera bönder på jakt efter kärleken och får följa deras resa när de försöker hitta rätt bland potentiella partners som sökt in till programmet. Serien är en svensk version av Farmer Wants a Wife och sändes första gången i Sverige 2006 och har sedan starten haft Linda Lindorff som programledare. Bonde söker fru, som vanligtvis sänds mellan oktober och december, har blivit en stor succé för både tittare och bönder – det har blivit många kärlekspar och Bonde söker fru-bebisar genom åren! Några av alla kärlekspar vi kommer ihåg som också fortfarande håller ihop är Joacim Rickling och Caroline Kejbert, samt Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson. Här kan du läsa allt du behöver veta om årets säsong, tidigare vinnare och deltagare!
 ...Läs mer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons