LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tror följarna att gravida Caroline Kejbert ska föda en flicka

10 dec, 2021 
Caroline Kejbert
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling beräknas bli föräldrar för andra gången i januari.
De har hittills valt att inte berätta om de väntar en flicka eller pojke.
Men följarna tror sig nu veta – på grund av en detalj!
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert och spannmålsbonden Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru 2017.

2019 välkomnade de en dotter, som har fått namnet Wilda, och i början av 2022 beräknas de bli föräldrar igen. De har dock inte avslöjat om de väntar en pojke eller flicka. Detta har gjort följarna nyfikna – och nu tror många att bondeparet väntar en flicka, läs varför här!

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings resa i Bonde söker fru

År 2017 tog sig Caroline modet att skicka in ett brev till bonden Joacim Rickling, och hon var inte ensam. Bonden fick nämligen rekordmånga brev, men det blev till slut Caroline som fångade Joacims hjärta.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Det var kärlek i luften under Joacims slutval.

Paret blev tillsammans och fick sedan sin egna serie med titeln Bondeparet, där tittarna kunde ta del av deras liv efter programmet. Bland annat berättade de i serien att Caroline var gravid med Wilda och de renoverade även deras gemensamma gård.

Annons

Nedan syns Joacim Rickling med dottern Wilda.

Caroline och Joacim är gravida med andra barnet

Det var under sommaren och Caroline och Joacim meddelade att de väntar sitt andra barn tillsammans. Joacim publicerade en familjebild där han avslöjade den stora nyheten.

Det är några av er som ifrågasätter Carros mage... & nu kan vi inte längre dölja det.Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!”

Caroline Kejbert har sedan dess uppdaterat sina följare om hur det går i graviditeten. Men det finns en sak paret har valt att hålla hemligt, nämligen könet på bebisen.

Därför tror följarna att Caroline Kejbert väntar en flicka

Frågorna har strömmat in under graviditeten från följarna, är det en pojke eller flicka som ligger i magen?

Caroline har än inte berättat vad de väntar, detta har nu fått följarna att börja spekulera. Flera tror nämligen att Caroline väntar en flicka, detta efter att hon publicerat en ny bild där det blev reaktion på en detalj.

Annons

”Det betyder att vi kliver in i en ny graviditetsvecka - vecka 36! Vet ni att nu är lilla krabaten där inne lika lång som en purjolök? Som vi längtar!”, skriver Caroline Kejbert.

”Det blir en lillasyster”, skriver en följare.

Jag tror att det blir en flicka. Du är så liten. Som du ser ut nu gjorde jag i 4e månaden. Lycka till.. ”, skriver en annan följare.

Att formen på en kvinnas mage kan berätta om hon bär på en flicka eller en pojke är inte en pålitlig metod, då det inte finns vetenskapliga bevis på dessa förutsägelser.

FOTO: TV4 / Instagram

Annons