Kristin Kaspersens flörtiga kommentar under Svenska hjältar-galan

SVENSKA HJÄLTAR-GALAN, KRISTIN KASPERSEN

Kristin Kaspersen leder Svenska Hjältar-galan, som är en gala för att hylla människor som gjort något extra under året som gått.
I programmet passar Kristin på att ge lite flirtiga ord också – mitt på scenen.
– Du är så stilig, utbrister hon i programmet.

Kristin Kaspersen, 53, har för andra året i rad fått äran att leda Aftonbladets Svenska hjältar-galan. Galan är en ceremoni för att hylla och dela ut pris till personer som utmärkt sig lite extra på ett eller annat sätt under årets gång.

Initiativet om att hylla hjältar i vardagen startades av Aftonbladet år 2007. Sedan dess har nya vardagshjältar hyllats varje år genom reportage och något som dessa personer har gemensamt är att de visat prov på mod, civilkurage och medmänsklighet.

Dessa personer nomineras av en jury och årets jury består bland annat av nykomlingarna Kristina "Keyyo" Petrushina, 24, Daniel Norberg, 27, och Hanna Ferm, 21.

Juryn utser svenska hjältar i sex olika kategorier

I vanlig ordning så återstår jurymedlemmarna förbundskapten Janne Andersson, komikern Marika Carlsson, överbefälhavare Micael Bydén, programledaren Kodio Akolor, ärkebiskop Antje Jackelén, och Idol-jurymedlemmen Anders Bagge.

Även detta år är det Kristin Kasperesen som leder galan, som alltid brukar präglas av en hel del tårar, men även skratt och glädjande stunder. Galan ägde rum den 6:e december tidigare i år men det är först nu som svenska folket får se galan på tv.

Under kvällen bjuds det på både härliga uppträdanden men det främsta fokuset är ju givetvis att dela ut de prestigefulla priserna. Hjältarna som presenteras under kvällen är bland annat i kategorierna Årets livräddare, Årets skyddsängel, Årets hållbarhetshjälte och Årets djurhjälte.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens flörtiga ord till den okände mannen – inför alla

Årets skyddsängel blev Roger Pettersson, och när han gick ut på scen fick han ett riktigt fint välkomnande av publiken. Det verkar minst sagt som att publiken uppskattade hans närvaro.

Men det var inte bara publiken som blev glada över att se Roger, även Kristin sken upp som en sol.

– Det är fantastiskt att ha dig här och du är så stilig ikväll, utbrister Kristin till Roger.

Roger har nämligen en väldigt påtaglig mustasch och även den verkar falla Kristin i smaken.

– Jag måste bara säga att jag älskar din mustasch. Hur länge har du haft den?, undrar Kristin.

– Jag har den en gång om året, svarar Roger.

– Det är många som är här på Cirkus som är imponerade av din insats och mycket möjligt också mustachen, tillägger Kristin.

SVENSKA HJÄLTAR-GALAN 2021

Roger fick pris för Årets skyddsängel.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikaels privata semesterbilder upprör följarna

LÄS OCKSÅ: Bytt är bytt försvinner helt – kanalens nya besked

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN