Doktor Mikael Sandströms privata semesterbilder upprör följarna

DOKTOR MIKAEL SANDSTRÖM

Doktor Mikael och Lotta Engberg befinner sig på en härlig semester med palmer och ljusblått hav. Men nu reagerar följarna på en viss detalj i deras nya semesterbilder.
”Verkar ju inte värt”, skriver en följare.
503 Service Unavailable

Doktor Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63, och Lotta Engberg, 58, har varit ett par sedan sommaren 2020 ungefär. I mars tidigare i år tog de nästa steg i relationen och flyttade ihop!

Flyttlasset gick till en stor och ljus villa utanför Göteborg. Villan har hela tolv rum och prislappen landade på 8 750 000 kronor. Det blev ett riktigt kap för Soldoktorn och Lotta, eftersom det blev nästan 750 000 kronor under det begärda utgångspriset på 9 495 000 kronor.

Under alla år har doktor Mikael även kallats för "Soldoktorn" och det har ju faktiskt sina anledningar, nämligen att han alltid är väldigt brun och solbränd. Nu håller han på att bygga upp brännan inför julen, för han och Lotta befinner sig nämligen på en semester på Maldiverna. Detta är däremot som hans följare nu har ett och annat att tycka om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Doktor Mikaels resor med Lotta Engberg

Under doktor Mikaels och Lottas tid ihop har de hunnit vara på en hel del resor. Den senaste tiden har de både hunnit vara på en hemlig resa, men även en resa till grekiska paradisön Kreta.

Under resan till Kreta gick allt däremot inte som planerat. Ön skakades av ett jordskalv men som tur var klarade sig doktor Mikael och Lotta utan en skråma.

– Vi väntar nog och ser om det kommer någon annan information. Stämningen är rätt lugn just nu och det är inga varningssignaler eller sirener. Men man tittar sig omkring och står på balkongen och funderar, sa doktor Mikael då till Aftonbladet.

Just nu befinner sig paret på ytterligare en resa och denna gång verkar skutan ha styrt mot varma breddgrader än en gång. Doktor Mikael har delat med sig av nya semesterbilder från resan och det finns något som sticker i ögonen bland många följare.

Bonde-Ellinor om sorgen efter dissen i tv: ”Mycket tungt”

Följarnas kritik mot doktor Mikael efter semesterbilderna

Även om många verkar överlyckliga för Lottas och Mikaels skull så finns det även några som är skeptiska. De menar att det fortfarande pågår en pandemi och att det kanske inte är värt att resa just nu.

”Jag drar mig så för att resa. Vill inte dra runt smitta mellan länder. Som vi tydligt ser på Sydafrika och Norge nu. Men när självaste doktorn gör det kanske man kan göra det. Ha det gott och njut!”, skriver en följare.

”Verkar ju inte värt att resa om det blir karantän efteråt.. Det har man ju fått nog av..”, skriver en annan.

”Sjukhusen inför stabsläge. Du behövs nog här..”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Steffos känga till Julia i tv – efter vändningen i Bachelorette

LÄS OCKSÅ: Bytt är bytt försvinner helt – kanalens nya besked

FOTO: INSTAGRAM, TV4

SENASTE NYTT!