Ellinors egna ord om sorgen efter Filips diss i Bonde söker fru 2021

Ellinor och Filip

Filip Nilsson gjorde ett tufft val i Bonde söker fru, där det stod mellan brevskrivarna Lina och Ellinor.
Det blev till slut Lina som fick stanna kvar på gården.
I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättar Ellinor hur hon mår idag efter dumpningen.

Bonde söker fru 2021 har bjudit på många skratt och tårar denna säsong. Vi har fått ta del av både dramatik och glädje.

Årets bönder är Pär Eric "Peja Nilsson, 63, Daniel Eriksson, 27, Mikael "Backis" Backstulid, 36 och Filip Nilsson, 27. Alla har nu gjort sina val och för Filips del stod del mellan brevskrivarna Lina Larsson och Ellinor Eke-Göransson, där valet blev Lina. I ett inlägg på Instagram berättar Ellinor nu om sina känslor.

Bonde-Klaras hemlighet avslöjad: ”Lyckats dölja”

Lina om känslorna efter slutvalet med Filip: ”Märkbart tagen”

Som varje år i Bonde söker fru åker den sist valda brevskrivaren på en romantisk resa med bonden. Lina och Filip åkte på en resa som var mer äventyrlig och under denna diskuterade de valet.

– Sedan valet nu har det gått några dagar, och jag har verkligen fått den här tiden att landa lite i det hela. Försöka smälta det hela, allt man upplevt, säger Filip i programmet.

Lina konstaterade sedan att hon märkte på Filip att han blev låg efter valet.

– Jag skulle säga att du var märkbart tagen, och att det såklart växte någon osäkerhet i mig, säger Lina och fortsätter:

– Slutvalet där, när vi satt på filten, så måste jag säga att jag upplevde en blandad känsla utav Filip. Jag kände hans glädje och jag kände att glädjen inte på något sätt var oäkta. Men jag kände också att han hade gett ett tufft besked tidigare.

– Det var ju mycket tyngre än jag någonsin hade trott, att göra någon ledsen eller besviken. Det tog ju faktiskt över mer, så att jag kanske inte var så positiv och glad mot Lina som jag hade velat, säger Filip.

Ellinor om slutvalet i Bonde söker fru – tackar för stödet

Ellinor, som inte blev vald av Filip, har skrivit ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram om sin resa. Det är tydligt att bondens beslut tog hårt på henne.

Hon inleder: ”Tyvärr ett mycket tungt besked för mig i gårdagens avsnitt... Delar lite bilder från vår fina dejt i stället och passar på att säga att det snart gått ett halvår sedan inspelningen och att jag mår bra idag.”

Ellinor vill också tacka för att så många TV4-tittare har stöttat henne under resans gång.

”Det är svårt att hitta ord som kan förklara hur otroligt tacksam och överväldigad jag är över alla fina meddelanden jag fått under hösten! Tusen miljoner tack till varenda en.”

LÄS OCKSÅ: Därför kontaktade Pär Eric ”Peja” Nilsson Benita igen efter dumpningen

LÄS OCKSÅ: Så gick det för deltagarna i Bonde söker fru – Kärlek åt alla 2021

LÄS OCKSÅ: Därför var tittarna säkra på att Backis väljer Evelina i Bonde söker fru 2021

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!