ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför kontaktade Pär Eric ”Peja” Nilsson Benita igen efter dumpningen

15 dec, 2021 
Benita och Peja i Bonde söker fru 2021
Inför slutvalet i Bonde söker fru 2021 väljer bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson varken Camilla eller Benita.
Men några dagar senare sökte han upp Benita igen.
Nu berättar han varför.
– Några dagar kändes det såklart lite tomt, säger han till Hänt.
Annons

Videon kunde inte hittas

Slutvalen är gjorda i Bonde söker fru 2021 och tre av bönderna valde varsin brevskrivare för att fortsätta dejta. Daniel Eriksson valde brevskrivaren Klara, bonden Mikael ”Backis” Backstulid valde Evelina och Filip Nilsson valde brevskrivaren Lina.

Däremot gick bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson emot strömmen då han varken valde Benita eller Camilla för att fortsätta dejta. Men i avsnittet kommer inte anledningen fram, nu berättar Peja för Hänt om verkliga orsaken samt varför han sedan sökte upp Benita igen.

Därför valde Peja bort både Benita och Camilla i slutvalet

Pejas gård har varit en riktig snackis detta år, två brevskrivare har lämnat och en del dramatik har uppstått på gården. Inför slutvalet gick Peja på varsin dejt med tjejerna och det slog minst sagt gnistor mellan honom och Benita på stranden.

Trots detta så valde han inte Benita i slutet och för Hänt berättar han att han helt enkelt inte hann få de rätta känslorna.

Annons

– Ja alltså det var ju såhär att jag kände väl att jag inte kunde göra ett val helt enkelt. Jag hade inte riktigt hittat rätt med känslorna. Även om jag och Benita hade en fin dejt så... Just i den stunden kunde jag inte göra ett val, säger Peja.

Ångrar du ditt val, att inte välja någon av Benita och Camilla?

– Nej, det gör jag väl inte direkt. Jag kände mig tveksam till båda två, de hade blivit goda vänner också. Jag hade inte rätt känslor där och då för att kunna dela på dem, de var superfina. Benita stack ju ut, men det var inget lätt val. Redan innan slut-dejterna hade jag faktiskt tänkt på detta, säger han och fortsätter:

– Några dagar kändes det såklart lite tomt, alltså efter att jag gjort valet. Visst var man lite... Men just utifrån det jag kände då så gjorde jag det rätta valet. Men under valdagen blev filmteamet väldigt överraskade. Jag hade inte landat i känslorna, det tog tid för mig.

Peja och Benita
Peja valde bort både Camilla och Benita i slutvalet, ett par dagar senare kontaktade han Benita igen.

Chockvändningen – därför valde Peja att kontakta Benita igen

Under onsdagen så sände TV4 ett dubbelavsnitt. När resterade bönder åkte på en romantisk resa tillsammans så dök Peja plötsligt upp. Nu berättar Peja att han kontaktade TV4 för att få gå på en ytterligare dejt med Benita.

Annons

– Jag tog det beslutet, det var ju en planerad resa. Jag pratade med TV4 och de sa att det fanns chans till det. Jag kände att jag kanske måste känna efter lite mer om detta kan bli något. För under slutvals-dagen hade mina känslor inte mognat, det blev en överraskande dejt där, säger Peja.

Peja och Benita på dejt
Peja och Benita var sedan iväg på en romantisk dejt, efter att Peja åkt till Stockholm.


– Jag ville träffa Benita mer för att ta reda på ifall det inte bara var något i stunden som vi hade där på strand-dejten. Jag hade möjlighet att göra en upprättelse. Det var jättetrevligt, en utflykt som byggde på mycket naturupplevelser.

FOTO: TV4

Annons