ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför lämnade Jessica Bonde söker fru – Pär Eric ”Peja” om beslutet

10 nov, 2021 
Bonde söker fru-Jessica lämnar gården
Bonde söker fru bjuder i vanlig ordning på känslor, dramatik och gråt. Men under veckans avsnitt så väljer en av Pejas tjejer, Jessica, att lämna frivilligt. Men vad var anledningen egentligen och vad tycker Peja om beslutet?
– Vi hade ju en diskussion om det, säger Peja till Hänt.
Annons
Därför lämnade Jessica Bonde söker fru – Pär Eric ”Peja” om beslutetBrand logo
Därför lämnade Jessica Bonde söker fru – Pär Eric ”Peja” om beslutet

Bonde söker fru 2021 är i full gång och gården som det pratas lite extra om är i år Pär Eric ”Peja” Nilssons. På gården så har det redan uppstått svartsjukedrama, kyssar och kärlek.

Men under kvällens avsnitt så väljer en av Pejas tjejer att lämna, nämligen Jessica Koskinen som plötsligt beslutar sig för att åka hem. Nu berättar hon anledningen och även Peja ger sin syn på saken.

Peja om att Jessica valde att lämna gården: ”Förvånad”

För Hänt berättar Peja nu om känslorna över att Jessica åkte hem– något han inte alls var beredd på.

– Jag kan säga att det kom som en överraskning. Vi hade ju en diskussion om det på morgonen. Hon angav inte några direkta skäl, man såklart accepterade jag hennes beslut, säger Peja och fortsätter:

– Hon var ju en av de jag valde ut och det är klart att jag hade tankar på henne, så lite överraskad blev jag.

Varför tror du att hon lämnade?

– Hon sa att hon kände sig obekväm i situationen, men vi hade en dialog om det och hon var bestämd att hon skulle åka hem, säger Peja om tillägger:

Annons

– Hon hade nog fått vara kvar. Det kom plötsligt och jag blev förvånad, men hon sa ju att det inte berodde på mig utan på grund av att hon var obekväm på gården med situationen och att dejta samtidigt som tre andra kvinnor.

Jessicas svar om varför hon lämnade gården: ”Svårt beslut”

När Hänt når Jessica så ger hon svar på sitt beslut att lämna gården. Bland annat hade hon svårt att infinna sig i situationen då det var så mycket runt omkring.

”Jag hade svårt att visa mina känslor då det var mycket folk runtomkring, tv-produktionen och de andra damerna. Jag är lite mer privat med att kyssa och hångla med den man jag fattar tycke för. Däremot skrev jag en lapp till Peja.”, skriver Jessica i ett mejl till Hänt.

"Det var ett svårt beslut men samtidigt känner jag att valet ändå är Pejas och allt stoppar ju inte för att inspelningarna tar slut. Det finns ett liv efter programmet.”

Heidis reaktion på att Jessica valde att lämna programmet

I avsnittet uttryckte sig Benita och Camilla att det var tråkigt att Jessica lämnade gården, medan Heidi beskrev det som en lättnad då Jessica var hennes ”ärkefiende” som hon uttryckte i programmet.

När Hänt når Heidi förklarar hon hur hon kände.

”Jag tyckte att det var skönt att Jessica lämnade gården, vi blev osams redan på Sundbyholm,” skriver Heidi i ett meddelande och fortsätter:

”Det var spänd stämning och när hon åkte blev jag glad för det blev lugnt.”

FOTO: TV4

Annons