ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pejas ord om kyssarna i Bonde söker fru 2021 – tjejernas reaktioner

20 okt, 2021 
PEJA BONDE SÖKER FRU 2021
Redan i det fjärde avsnittet av Bonde söker fru 2021 hettade det till med kyssar för bonden Pejas del. Nu berättar han om valet att kyssa två stycken – samtidigt tycker tjejerna till!
– Jag är inte svartsjuk, säger Benita.
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Bonde söker fru 2021 är i full gång och de bönderna som vi kommer få följa i år är Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, Filip Nilsson, 27, Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och Daniel Eriksson, 27 år.

Och det bjuds på kärlek redan i fjärde avsnittet då bonden Peja kysser både Benita och Heidi. Nu berättar Benita om hur hon ser på inspelningen och kyssen, och även Peja ger sin syn på känslorna under grupp-dejten och hur han tänkte med att kyssa två stycken.

Benita om inspelningen och snabba kyssen i Bonde söker fru 2021

Såklart bjuder programmet Bonde söker fru på en hel del kärlek i år igen. Heta känslor, drama och intriger förväntas tittarna bli bjudna på. Benita som söker kärleken i Peja berättar att inspelningen var rolig.

– Inspelningen var väldigt välplanerad och rolig på alla sätt och vis. Jag kan säga att jag inte hade några förväntningar, jag gav mig bara in i det. Jag tyckte att Peja verkade vara en trevlig man, det var huvudsaken.

Annons

Vad tyckte du om att Peja kysste både dig och Heidi så fort?

– Självklart måste han känna på dem som han har möjlighet att lära känna, inga konstigheter, säger Benita följt av:

– Jag är lite realist, hade gjort likadant själv ifall jag var han. Hur ska man annars veta vad man känner? Jag tyckte det var helt okej, jag är inte svartsjuk.

Peja om varför han kysste Benita och Heidi – känslorna kring valet

Heidi däremot uttryckte sig i programmet att hon började känna svartsjuka och hade gärna velat haft Peja för sig själv.

– Svartsjuka kanske, man vill ju ha honom för sig själv, säger Heidi i programmet.

När Hänt når Peja berättar han känslorna kring att kyssa både Heidi och Benita.

– Det kan väl se lite konstigt ut, men samtidigt så var ju grupp-dejten sista chansen. Jag tyckte det var ett jättesvårt val. Det blev så att tjejerna och jag var väl lite nyfikna, säger han och fortsätter:

– Blev väl att man kände på dem lite grann och då kändes det helt okej! Men det klart när man tittar på det nu så kan jag förstå om folk tycker man ska hålla sig till en.

Annons

Peja berättar att han fått beröm för att han gav alla en ärlig chans.

– Jag har fått beröm för att jag har varit lyhörd och för att jag gav alla en lika stor chans. Det var en tjej som stack ut, hon hade blivit kär och hon var ju väldigt tydlig med vad hon ville.

Upplevde du att någon av de andra tjejerna tyckte det var jobbigt att du kysstes direkt?

– Det upplevde jag aldrig och jag kände inte av det.

Hänt har sökt Heidi för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons