TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru–Jenny Petterssons egna ord om ex-maken: ”Traumatiskt”

27 sep, 2021 
Jenny Pettersson i Bonde söker fru
Grisbonden Jenny Pettersson söker kärleken i Bonde söker fru 2021 – Kärlek åt alla.
Jenny har tidigare varit gift men blev lämnad av ex-maken bara ett halvår efter bröllopet.
Nu berättar Jenny för Hänt om hur hon fick sitt hjärta krossat och hur deras relation ser ut idag.
Annons
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopetBrand logo
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopet

I programmet Bonde söker fru på TV4 är det endast en kvinnlig bonde med i årets säsong. Hon heter Jenny Pettersson, 31, och arbetar som grisbonde utanför Norrtälje.

Jenny kommer dock inte synas i vanliga Bonde söker fru som sänds på tv, utan i TV4 Play-versionen Kärlek åt alla som alltså endast finns att streama och inte sänds linjärt.

Jenny gifte sig år 2015 och blev lämnad av numera ex-maken endast ett halvår senare. Nu berättar Jenny för Hänt om den tuffa tiden.

Bonde söker fru-Jenny blev dumpad efter bröllopet – nu berättar hon om ex-maken

När Jenny Pettersson och exet varit tillsammans i 5-6 år valde han att fria till Jenny. Hon svarade ja, och ett år därpå gifte de sig. Men sedan hände något. Han valde att lämna Jenny – endast ett halvår efter att de sagt ”ja” till varann.

– Sen lämnade han mig, supertråkigt. Det tog jättelång tid för mig att komma tillbaka liksom. Jag var ju såklart jätteledsen, berättar Jenny för Hänt i en intervju.

Annons

Orsaken till varför det tog slut är Jenny fortfarande osäker på än idag:

– Jag vet inte, jag försökte ändå fråga honom där och då. Och jag fick väl inget riktigt svar typ. Han visste väl inte riktigt vad han ville, om det var rätt för honom.

Jenny Pettersson och ex-maken har ingen kontakt

Idag har ex-paret ingen kontakt över huvudtaget, och Jenny, ja hon kommer aldrig bli densamma igen.

– Man blir ju aldrig densamma. Den sorgen och den traumatiska upplevelsen kommer du ju alltid ha gått igenom, alltså vem du än blir när du kommer ut på andra sidan så kommer du ju alltid ha gått igenom det, säger Jenny till Hänt.

Hon fortsätter:

– Jag tror att så liten som man var då och så värdelös som man kände sig, det går ju inte att sätta ord på det. Där och då är man ju varken villig eller redo att gå in i något nytt. Man vill ju knappt umgås med sig själv. Man är så jäkla bortkastad och värdelös som människa, alltså i sina egna ögon.

Grisbonden Jenny Pettersson från Norrtälje med sina grisar
Jenny Pettersson.

Det var en tuff tid efter uppbrottet för Jenny, men med ett enormt stöd från familj och vänner tog hon sig tillslut upp och blev redo att dejta igen. Nu håller vi tummarna för att hon hittar den rätta i TV4-programmet!

Bonde söker fru har premiär den 29 september klockan 20.00 på TV4 och Kärlek åt alla finns tillgängligt att streama samma datum på TV4 Play och C More.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4

Annons