ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde söker fru-Heidi om svartsjukan – starka känslorna för Peja

27 okt, 2021 
Peja och Heidi Bonde söker fru 2021

Pär Eric ”Peja” Nilsson är en av bönderna i Bonde söker fru 2021. En av de han dejtar är Heidi.
Nu berättar hon om de starka känslorna hon fick under programmet och om svartsjukan som hon kämpade med att lära sig hantera.
– Peja sa att jag var hans favorit, säger hon.

Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Bonde söker fru 2021 är igång med dunder och brak. Under kvällens avsnitt flyttar tjejerna in på gårdarna i hopp om att få stanna kvar och vinna bondes hjärta.

I en intervju med Hänt ger bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson nu sin syn på när tjejerna flyttar in, även Heidi som söker kärleken i Peja berättar om svartsjukan och upplevelsen.

Tjejernas flytt till gården – Pejas ord om svartsjuka: ”Intriger”

Peja berättar att tjejerna var glada när de kom till gården och att det var en god stämning.

– Det kändes bra, det var roligt att jag fick visa upp hemmet, även kalvarna och kossorna. De uppskattade det, säger han.

Heidi beskriver i programmet att hon drar sig undan, hur ser du på det?

– Det märktes, jag hade dock inte upplevt det på slottet. Men det märktes tydligare hemma på gården direkt, säger Peja och tillägger:

– Men jag tror inte att det kändes obekvämt för henne.

Peja berättar dessutom att han inte upplevde svartsjuka mellan tjejerna i början.

Annons

– Jag upplevde det inte så själv, med Heidi poängterade det ganska tydligt i avsnittet när vi var på slottet. Vi får se hur det utvecklar sig i programmet, hon kanske upplevde det som att det fanns lite mer intriger.

Redan i fjärde avsnittet av säsongen bjöds det på kärlek när Peja kysste både Benita och Heidi. Men i en intervju med Hänt berättade Benita då att det inte var något som hon tyckte var jobbigt.

– Självklart måste han känna på dem som han har möjlighet att lära känna, inga konstigheter, sa hon då följt av:

– Jag är lite realist, hade gjort likadant själv ifall jag var han. Hur ska man annars veta vad man känner? Jag tyckte det var helt okej, jag är inte svartsjuk.

Heidi berättar om svartsjukan med Peja – fick känslor direkt

Men någon som däremot upplevde svartsjuka under resans gång var Heidi. Nu berättar hon själv för Hänt att hon hade starka känslor för Peja redan från start.

– Jag hade starka känslor för Peja av både kärlek, passion och en del svartsjuka i början, men jag lärde mig hantera den och svartsjukan gick över när Peja sa att jag var hans favorit, berättar Heidi för Hänt.

FOTO: TV4

Annons