LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

31 mar, 2021 
Malin Ljung
Alla bönder i Bonde söker fru 2021
Den 8 april är det premiär för nya Bonde söker fru 2021!
Nu avslöjar TV4 vilka åtta bönder som deltar i programmets 16:e säsong – i hopp om att finna sin stora kärlek bland brevskrivarna.
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021Brand logo
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

För sextonde året i rad är det dags för Bonde söker fru att starta en ny säsong. Nu avslöjar TV4 att de valt ut åtta nya bönder som ska få chansen att dejta i tv och förhoppningsvis hitta sitt livs stora kärlek.

Den 8 april kommer Bonde söker fru 2021 att ha premiär i TV4 och på TV4Play då det traditionella castingprogrammet startar. Då kommer tittarna att få stifta bekantskap med de åtta nya bönderna som kommer att presentera sig, men framför allt också prata om vad just de söker för framtida partner.

Linda Lindorff om nya säsongen

Likt de andra åren är Linda Lindorff programledare för Bonde söker fru och hon hintar i ett pressmeddelande om att hon fallit pladask för de nya bönderna.

– Årets bönder är den perfekta blandningen godbitar. De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garanterat, säger hon.

Annons

Men vilka är bönderna som söker kärleken i den nya säsongen? De gemensamma nämnarna de har är att de är bänder av olika slag – samt att de verkligen hoppas på att bli kära under sommaren.

Om det är någon bonde som får ens hjärta att hoppa till lite extra är det helt enkelt bara att skriva ett brev.

Här är bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru 2021:

Pär Eric "Peja Nilsson, 63 år, mjölkbonde, Björnås

Pär Eric ”Peja” Nilsson är med i Bonde söker fru 2021
Pär Eric söker kärleken i Bonde söker fru 2021.

Pär Eric, eller "Peja" som han kallas, är en mjölkbonde som bor nära Falkenbergs härliga stränder. Peja driver en stor mjölkgård med cirka 400 kor, och självklart har han en stor kärlek för lantbruk och djuren som han delar vardagen med. Något han däremot saknar är en person att dela allt med, framför allt då han ser sig som en person som gillar tvåsamheten. Som partner fixar Pär Eric gärna mysiga middagar, bjuder på fotmassage och kan definitivt överraska med blommor.

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde, Strömsholm

Filip Nilsson är spannmålsbonde som är med i Bonde söker fru 2021.
Filip längtar efter att träffa kärleken och att vara kär.

I Västmanland finns spannsmålbonden Filip som bor på en vacker gård. Nu söker han kärleken i Bonde söker fri och beskrivs som en driven och ödmjuk man med mycket energi. Vilket avspeglar sig på fritidsaktiviteterna; Filip åker gärna både wakeboard och snowboard. Men nu längtar han efter att träffa kärleken, framför allt då han saknar att få känna värme och energi från när han är kär.

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde, Vara

Daniel Eriksson är med i Bonde söker fru 2021.
Daniel dagdrömmer om att hitta någon som vill dela livet med honom på landsbygden.

Spannmålsbonden Daniel bor utanför Vara i Västergötland. Passionen för lantbruket har han alltid haft och han stortrivs på gården – men nu drömmer han om den sista pusselbiten i livet. Daniel beskrivs som charmig och lite blygsam. Hans drömtjej är en kvinna som kan tänka sig att dela livet på landet med honom.

Greta Berglund, 27 år, ekologisk bonde, Kärrbo

Greta Berglund är med i Bonde söker fru 2021
Greta hoppas hitta en man som kan få med henne på spontana äventyr och visa kärlek.

Greta hoppas hitta en man som kan få med henne på spontana äventyr och visa kärlek.

Ekologiska bonden Greta Berglund lever på en sagolik gård tillsammans med hästar, kor, får och grönsaksodlingar, samt sin familj. När hon inte arbetar på gården jobbar hon deltid som akutsjuksköterska. Greta saknar dock kärleken och söker en man som kan få med henne på spontana upptåg och som kan det här med att visa sina känslor.

Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde, Väddö

Jenny Pettersson är med i Bonde söker fru 2021
Grisbonden Jenny hoppas hitta kärleken i Bonde söker fru.

Jenny var den första bonden som TV4 presenterade för Bonde söker fru 2021. Hon är en grisbonde som bor i Väddö utanför Norrtälje sedan några år tillbaka. Tidigare bodde Jenny i stan och arbetade som frisör, men för några år sedan flyttade hon till familjegården för att driva verksamheten med sina föräldrar. Enligt sig själv har Jenny nästan allt hon kan önska – den pusselbit som saknas är dock kärleken.

David Kurtsson, 33 år, skogsbonde, Långö utanför Stockaryd

David Kurtsson är en av bönderna i Bonde söker fru 2021.
Skogsbonden David hoppas att hitta kärleken via Bonde söker fru.

Skogsbonden David bor på en magiskt fin gård i de småländska skogarna. Vilket är passande då han redan som liten älskade att vara i skogen. När han inte arbetar med sin stora passion så ägnar han sig gärna åt jakt och fiske. Men David hoppas att framtiden och deltagande i Bonde söker fru 2021 kan resultera i att han finner sin stora kärlek och drömmer även om att bilda familj.

Mikael "Backis" Backstulid, 36 år, skogsbonde, Vreta kloster

Skogsbonden Mikael, som även går under smeknamnet "Backis" bor på en gård i Östergötland, och hans stora passion i livet är lantbruk och gamla bilar. Mikael beskrivs som en charmig kille som nu är redo att hitta den rätta och att så småningom bilda familj.

Carl "Calle" Larsson, 47 år, vallbonde, Vittene

Vallbonden Carl Calle Larsson är med i Bonde söker fru 202
Vallbonden Calle hoppas hitta någon att dela vardagen med.

Vallbonden Calle är en energisk man som absolut har glimten i ögat. Han bor på en gård utanför Alingsås och har tidigare erfarenhet av att arbeta som flygvärd. Calle är inte rädd för att lämna gården utan tar gärna på sig sin kavaj för en kväll på stan – även om det alltid är gården han återvänder till. Calle har sedan tidigare barn och framför allt under de barnfria veckorna blir ensamheten extra kännbar, och nu hoppas han att hitta sin själsfrände och kärlek genom Bonde söker fru.

FOTO: TV4

Annons