Jenny, 31, är första bonden i Bonde söker fru 2021 – nya bilden visar

Grisbonden Jenny är den första deltagaren i Bonde söker fru 2021.

Bonde söker fru är tillbaka! Nu avslöjar TV4 vem den första bonden i den nya säsongen är – och följarna jublar över valet.
”Äntligen dyker det upp någon man kommer vilja skriva till”, skriver en tittare till bilden.

TV4:s kärleksprogram Bonde söker fru har 15 säsongen i ryggen och oräkneligt många kärlekshistorier i protokollet. Och nu står det klart att den 16:e säsongen står på startlinjen med programledaren Linda Lindorff vid rodret.

Ett säkert vårtecken är att de nya bönderna avslöjas, och under måndagsförmiddagen fick de trogna tittarna något att jubla över – den första bonden avslöjades nämligen i TV4:s sociala medier-kanaler. Nämligen 31-åriga grisbonden Jenny från Väddö, utanför Norrtälje.

Bonde söker frus Instagram-konto beskrivs Jenny som en kvinna med härlig utstrålning och smittande skratt.

Därför söker Jenny kärleken i Bonde söker fru 2021

Jenny har tidigare bott i storstan och jobbat som frisör, men för några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden för att driva familjegården tillsammans med sina föräldrar”, skriver Bonde söker fru till en bild den lagt upp på Jenny.

31-åringen beskriver själv att hon känner att hon har allt i livet man kan önska, förutom den sista procenten – det vill säga kärleken.

”Hon längtar efter någon att kunna luta sig mot, någon som vill dela allt med henne och har förståelse för hennes liv som bonde”, skriver TV4.

Tittarna jublar över nya TV4-bonden

Även om informationen hittills är knapphändig om Jenny så jublar redan följarna över att just hon avslöjats som en ny TV4-bonde och många hintar om att hon absolut kan vara den som får dem att skriva ett brev för första gången.

”Äntligen så dyker det upp någon man kommer vilja skriva till”, skriver bland annat en person och får medhåll av flera andra.

Totalt brukar åtta bönder att presenteras för tittarna som man sedan kan skicka kärleksbrev till. Under castingen får bönderna själva gå igenom breven och välja ut vilka brevskrivare de vill träffa under en speeddejtinghelg senare i vår/sommar. Slutligen får bönderna bjuda hem fyra av brevskrivarna för att under sommaren på hemmaplan se om kemi och kärlek kan braka loss.

Om TV4 följer sina tidigare traditioner kan vi de närmaste veckorna se fram emot att få se de övriga bönderna också. Stort lycka till alla nya deltagare i Bonde söker fru 2021!

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelles stora kärlekslycka – visar nya flickvännen

LÄS OCKSÅ: Gravida bonde-Susanna i tårar efter ultraljudet

FOTO: KARLSSON MAGNUS LIAM/Aftonbladet, TV4