Gravida Bonde-Susanna Karlsson i tårar efter nya ultraljudet

Bonde-Susanna

Bonde söker fru-Susanna Karlsson är gravid.
Tillsammans med kärleken Hannes Haraldsson väntar hon sitt första barn.
Nu visar Susanna upp sina tårar efter ultraljudet.

Susanna Karlsson, 29, medverkade i Bonde söker fru år 2018 för att hitta sitt livs stora kärlek. Och visst blev det så! Då hon fann just den stora kärleken i Hannes Haraldsson, 28 under programmets gång.

Sedan dess har paret gått fort framåt och de har både hunnit flytta ihop och förlova sig. Susanna besvarade Hannes frieri med ett självklart ja, men bröllopet har dock fått vänta. På grund av coronapandemin har paret tvingats skjuta upp bröllopet. Istället är Susanna gravid och paret väntar sitt första gemensamma barn. Men vägen dit har inte varit lätt.

LÄS MER: Dennis Mlivic visar upp hemliga flickvännen – så träffades de

Susanna Karlsson drabbades av uteblivet missfall

Susanna har varit öppen med att hon är orolig under graviditeten, främst för att vägen att bli gravid inte varit lätt överhuvudtaget.

Susannas oro över att något ska hända grundar sig i att hon tidigare har drabbats av uteblivet missfall. För följarna berättade hon om resan och att det har varit påfrestande.

”Missed abortion är inte missfall, det är alltså ett uteblivet missfall. Så mycket nytt man fått lära sig om sin kropp. Det var en besvikelse att min kropp inte förstått själv att fostret hade slutat växa. I 5 veckor fortsatte min kropp att tro att jag var gravid. På det första rutinultraljudet i v12 kunde man få se att den hade slutat växa redan i v7!”.

”Jag kände en skam i att ta tillbaka mina ord ”vi ska få barn” ”jag är gravid”. Jag kände mig misslyckad när jag fick en klapp på axeln av mina nära och ville helst bara skoja bort det hela”, skrev Susanna Karlsson då på Instagram.

Susanna i tårar efter ultraljudet

Att vara gravid under en pandemi kan vara tufft. Exempelvis så får Susanna Karlsson gå på ultraljuden själv och Hannes tvingas vara hemma, detta var även det sista ultraljudet innan bebisens ankomst. Susanna uttrycker själv på Instagram att det är ”skittråkigt” med tårar i ögonen.

”Från en dag med mycket känslor. Det är såklart skittråkigt att Hannes bara fått vara med via FaceTime vid Ultraljud. Men detta var förmodligen det sista och nästa gång vi besöker sjukhuset ska bäbisen ut. (jo alltså det är ju rätt lång tid kvar, men rent krasst är planen så.) Och vi vet förresten vad det är för kön på ”den”! Och ni ska få veta.”

LÄS OCKSÅ: Benjamins möte med ex-flickvännen Linnea Widmark efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Rolf Lassgård skiljer sig efter 38 år med hustrun Birgitta Lassgård

FOTO: Instagram //Patrik Österberg/TT

Senaste nytt