Dennis Mlivic visar upp nya flickvännen Isabella Strömmer

Dennis Mlivic visar upp nya flickvännen

Dennis Mlivic medverkade i Ex on the beach och blev tillsammans med Nina Glimsell, efter uppbrottet har följarna undrat om han funnit kärleken igen, och visst är det så!
Nu avslöjar han hur han träffade nya flickvännen och vem hon är.
Slå på ljud

Det var under förra året som vi nåddes av nyheten att Dennis Mlivic och Nina Glimsell gjort slut. De två träffades när de medverkade i reality-programmet Celebrity Ex on the beach som spelades in i Brasilien för ett par år sedan.

Dennis och Nina fick snabbt tycke för varandra under inspelningen, och under programmets gång kunde vi se de två bli kära i varandra. När programmet hade sänts gick de två ut och berättade att de blivit ett par. Men i början av förra sommaren kom nyheten att det tidigare kärleksparet gått skilda vägar.

LÄS MER: Sanna Lundells sorg efter dödsfallet i familjen

Så var Dennis Mlivics och Ninna Glimsells relation

Visst slog det gnistor om paret inne i huset, men i verkligheten fungerade det inte lika bra, och i slutet av juni 2020 kunde man läsa att de två valt att gå skilda vägar. I en tidigare intervju med Hänt så har Dennis berättat att beslutet att gå skilda vägar var rätt.

– Jag mår bra, det är ingen fara så. Det som har varit det har varit och livet går vidare efter det ju. Jag har positiv inställning för allting framöver och jag har lagt det bakom mig. Annars hade det ju inte hänt. Allt händer av en anledning ju.

– Det enda jag kan säga är att jag verkligen uppskattar vår tid tillsammans och vi har haft en fin relation. Men tiden är inte rätt och ibland funkar det inte, och då är man tvungen att göra slut och gå skilda vägar.

Dennis Mlivics kärlekslycka – visar upp nya flickvännen Isabella Strömmer

Efter uppbrottet med Nina medgav Dennis att han var singel och var inte ute efter att träffa någon direkt.

– Jag är helt fri. En fri man. Jag känner inte att jag kan ha någon i mitt liv just nu och att jag inte vill det heller. Jag vill bara fokusera på mig själv och köra mitt race liksom. Jag vill bara helt enkelt softa själv, sa Dennis då.

Men nu nästan ett år efter uppbrottet från Nina så har han hittat kärleken igen. På Instagram har Dennis nu avslöjat för följarna att han är kär och har en ny flickvän.

Flickvännen som heter bellastrommer på Instagram har synts resa med Dennis. När följarna frågade hur han och Bella träffades är han dock väldigt hemlighetsfull med svaret: ”Ganska sjuk och rolig historia som jag kanske kan berätta en annan gång. Men vi träffades i Kroatien”

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Julia Sundquist om relationskampen med fästmannen Samir Badran

FOTO: Linus Hallsenius/Dplay // Instagram

SENASTE NYTT!