Nina Glimsell stöttas av följarna – efter orden om uppbrottet

Nina Glimsell stöttas av följarna – efter erkännandet om uppbrottet från Dennis

Nina Glimsell och Dennis Mlivic fann varandra i årets säsong av Celebrity Ex on the Beach. Men efter några månader av kärlek fick relationen ett plötsligt slut. I en ny video berättar Nina om de tunga känslorna efter uppbrottet.
Slå på ljud

Tv-profilerna Nina Glimsell och Dennis Mlivic fann varandra under inspelningarna av årets säsong av Celebrity Ex on the beach på Dplay. Programmet spelades in i Brasilien under hösten 2019 och i den här säsongen, till skillnad från tidigare säsonger, fick tittarna följa redan kända realityprofiler.

Nina Glimsell har tidigare medverkat i Paradise hotel två gånger, och Dennis har synts i Love island. De kände inte alls till varandra när de först möttes under höstens inspelningar, och det tog inte många timmar innan de fick upp ögonen för varandra.

Nina och Dennis blev efter bara några dagar det självklara paret inne i huset. Det var inte helt dramafritt mellan dem, men det var ingenting som i slutändan förstörde deras relation till varandra. När kamerorna slocknade och alla deltagare flög hem till Sverige igen dröjde det inte lång tid innan Dennis och Nina packade sina väskor igen, för att back-packa ihop i Asien.

Nina om framtiden

Deras följare har kunnat se kärleken flöda mellan paret, men för bara veckor sedan fick relationen ett plötsligt slut. Både Nina och Dennis bekräftade att de beslutat sig för att gå skilda vägar i ett varsitt inlägg på sin Instagram.

Nina, som i vanliga fall är aktiv på sina sociala kanaler, har efter uppbrottet tagit en paus från sin Youtube-kanal. Men under gårdagen kom den första videon efter uppbrottet, till hennes följares stora glädje.

Hon berättar om sorgen över att relationen med Dennis fått ett slut, och hon berättar också om de tuffa känslorna över att inget blivit som hon tänkt sig.

– Jag är 26 år, och min mamma fick barn när hon var väldigt väldigt ung. Hon blev gravid när hon var 17, förklarar Nina och fortsätter:

– Jag är uppväxt med en mamma som fick barn väldigt tidigt, som gifte sig väldigt tidigt, och allt det där. För mig har det alltid varit en dröm.

Stödet från följarna

Bland kommentarerna till videon möts Nina av ett enormt stöd från följarna, flera känner igen sig i hennes situation.

Tack för att du är så äkta och ärlig var inte orolig du kommer få kärlek och barn när du minst anar det”, skriver en.

Fina Nina… jag förstår precis hur du känner men allt händer av en anledning och kanske är du och Dennis rätt för varandra men tiden är fel, eller så var det inte menat att bli ni. Allt har sin tid”‚ skriver en annan.

Förstår EXAKT dina tankar ang. Relationer. Har haft samma tankar som dig. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. så stark du är som vågar dela med dig”, skriver ännu en.

FOTO: Youtube, Instagram

SENASTE NYTT!