Julia Sundquist om kampen i relationen med fästmannen Samir Badran

Samir Badran med flickvän

Tv-personligheten Samir Badran och flickvännen Julia Sundquist blev snabbt kära och har nu varit ett par i flera år.
På Instagram visar de ofta upp de fina delarna av relationen – men nu väljer Julia att även berätta om svackorna.
– Kan gå varandra extremt mycket på nerverna, skriver hon.

Artisten och tv-personligheten Samir Badran, 30, fångade svenska folkets hjärtan genom sin medverkan i realityserien Paradise hotel.

Numera går det att se honom i en programledarroll tillsammans med Pär Lernström för det populära programmet Talang. Förutom att idag vara programledare har han också haft en karriär som artist, och tillsammans med Viktor Frisk utgör de den populära gruppen Samir & Viktor, som har släppt en rad hits och även deltagit i Melodifestivalen flera gånger med låtarna Groupie, Bada nakna och Shuffla.

Men under förra året kom Samir Badran med beskedet han skulle byta karriär och börja studera till mäklare. Artisten och tv-profilen, som tidigare la sitt stora fokus på Samir & Viktor, tillbringar nu främst tiden i böckerna istället för på scenen.

LÄS MER: Bonde-Leonoras nya flickvän efter uppbrottet

Relationen med Julia Sundquist

År 2017 medverkade Samir Badran i Let's dance tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson. De blev sedan ett kärlekspar och höll ihop mellan 2017 till och med 2019.

Tyvärr tog kärlekssagan slut och kort efter att de två gått skilda vägar så kysste Samir kollegan Bianca Ingrosso, i TV4:s Talang, en handling som sårade Sigrid, vilket hon pratade om i en video på Instagram.

– Jag är inte ledsen för att jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för att jag inte tycker det finns respekt, sa Sigrid då.

Efter att Samir och Sigrid gjort slut dröjde det inte lång tid innan Samir fann kärleken på nytt i Julia Sundquist. Bara nio månader efter att de träffats för första gången friade artisten till sin flickvän i direktsänd tv.

Sedan Julia Sundquist och Samir Badran blev ett par har deras liv ändrats mycket. Bland annat bestämde de sig förra året för att lämna Stockholm bakom sig och flytta till hemstaden Linköping.

Julia om relationskampen med Samir

Det verkar som att kärleken sprudlar mellan Samir Badran och flickvännen Julia Sundquist. I sociala medier får följarna ofta ta del av inlägg där de berättar om sina starka känslor för varandra.

Men precis som alla förhållanden är det inte alltid en dans på rosor. Nu berättar Julia om svackorna i relationen – och hur hon väljer att se på problemen.

”Trots att vi båda är envisa, och trots att vi kan gå varandra extremt mycket på nerverna ibland, så kommer du ALLTID vara min bästavän”, skriver Julia på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik ryter ifrån efter ryktena om relationen med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i Farmen 2021

FOTO: Instagram / Mattias Hansson/TT

Senaste nytt