Julia Sundquist avslöjar sanningen om gravidryktet

Samir Badran och flickvännen Julia

I våras friade Samir Badran till sin stora kärlek Julia Sundquist.
Artisten har även avslöjat att de gärna vill ha barn i framtiden.
Efter att ett gravidrykte spridit sig bland följarna väljer fästmön att berätta sanningen.

För ett år sedan avslöjade artisten Samir Badran, 30, att han träffat kärleken i Julia Sundquist, 23. Sedan dess har paret praktisk taget varit oskiljaktiga och tagit stora steg i relationen.

I februari bestämde sig Julia och Samir för att lämna Stockholm bakom sig och flytta till hemstaden Linköping. Samir har även valt att göra en annan stor livsförändring, han har nämligen gjort ett karriärbyte. Numera pluggar han för att bli mäklare, vilket Julia stöttar honom i fullt ut.

Världens stoltaste flickvän”, skrev hon i en kommentar på Instagram nyligen.

Det verkar dock inte som att Samir Badran har lagt musiken bakom sig. För ett par veckor sedan släppte duon Samir & Viktor låten Vad sa du att du hette.

Julia och Samir om bröllopsplanerna

Julia och Samir är dock inte bara sambor, de är även förlovade. Detta efter att Samir Badran gick ner på knä och friade till Julia Sundquist i direktsändning tidigare i år.

Paret har däremot inga planer på att gifta sig inom den närmsta framtiden. I en intervju med Aftonbladet berättade artisten nyligen om sina tankar kring bröllopet.

– Jag har ingen stress över det och vi kommer ta det när det känns som en rätt tid i livet, sa Samir Badran till tidningen tidigare i juli.

Eftersom större sammankomster inte är tillåtna i nuläget kommer Samir och Julia att avvakta tills vidare.

– Man vill ju bjuda alla sina vänner på ett bröllop, så vi får se hur vi gör i framtiden, säger Julia Sundquist om saken.

Samir Badrans plötsliga barnbesked

I våras la Samir upp en bild på sin Instagram story där han myser med en bebis. I samband med detta delade han med sig av sina förhoppningar inför framtiden.

“JA jag vill självklart ha barn nån gång”, skrev han på Instagram då.

Julia och Samir verkar dock inte ha tankarna på barn än utan fokuserar snarare på sina karriärer och livet som sambor.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Julia Sundquist om spekulationerna

Förra sommaren delade Julia Sundquist med sig av en bild på Instagram där hon och pojkvännen står framför en spegel och poserar i badkläder.

Nu har hon lagt upp samma bild igen, och avslöjar att denna drog igång en hel del ovälkomna spekulationer bland hennes följare.

”Throwback till förra sommaren när morsor satt inne på min och Samirs Instagram och diskuterade min ”gravida” mage”, skriver hon i inlägget och dementerar därmed ryktet om att paret skulle vänta tillökning.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram