TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Leonora Vilhelmsson om uppbrottet från Louise Eriksson

20 mar, 2021 
Leonora Vilhelmsson
Leonora Vilhelmsson kunde vi se i Bonde söker fru för ett par år sedan. Hon och Louise Eriksson blev blixtkära i varandra, men vad hände sedan och vad gör hon idag?
Annons
Bonde söker fru 2020 castingBrand logo
Bonde söker fru 2020 casting

Minns du Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson? Hon sökte till programmet i hopp om att hitta sin framtida fru, och hon föll pladask för brevskrivaren Louise Eriksson.

Paret fick kontakt med varandra innan ens inspelningen hade börjat. Och de två blev så kära att de valde att lämna Bonde söker fru-inspelningarna och satsa på varandra fullt ut. De förlovade sig, men bröt upp bara några månader senare. Men hur gick det sen egentligen?

Därför höll inte relationen med exet Louise Eriksson

I en intervju med Hänt berättar Leonora nu om tiden efter Bonde söker fru och varför relationen med Louise Eriksson inte höll.

– Jag vet egentligen inte, men vi träffades ju och blev blixtförälskade och det kändes helt rätt. Jag trodde jag hade hittat den rätta, men det var kasst. Det var trubbel från början och det varade inte så länge, det var inte sunt, säger Leonora.

Hur kommer det sig?

– Hon hade väl rätt så stora problem, hon passade inte in i mitt liv. Vi matchade inte på det planet helt enkelt. Jag var redo med vad jag ville med livet, och det var nog inte hon. Det är inget jag kan se tillbaka på och längta efter, det var ett misslyckande.

Annons

Träffade nya kärleken Kristina på Tinder

Efter Bonde söker fru-inspelningarna har Leonora levt på som vanligt med sin dotter, och nu kan hon avslöja att hon har en ny flickvän, denna gång med namn Kristina som Leonora varit tillsammans med i 18 månader.

– På den fronten är det väldigt bra nu. Jag gick med i olika dejtingappar, tinder bland annat, och då fick jag en matchning med en böna och det är henne jag är tillsammans med nu. Vi har varit ihop i 18 månader och är särbos, det kommer vi fortsätta med. Hon bor 30 mil ifrån mig, men jag är kär och trivs med henne. Vi försöker träffas så mycket vi kan, det krävs lite mer men det är värt det!

Vad gör du idag?

– Jag jobbar på och hittar på lite olika saker, jag har skrivit böcker och det händer lite allt möjlig i mitt liv. Jag vill inte låsa in mig i några fack, jag gör det som känns bra för mig och min dotter, avslutar Leonora Vilhelmsson.

FOTO: Privat // Stefan Nilsson/TT

Annons