TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli i tårar efter Benjamin Ingrossos framträdande på TV4

19 mar, 2021 
Benjamin Ingrosso och Charlotte Perrelli
Benjamin Ingrosso är en av Sveriges hetaste artister just nu.
Utöver det har han ett eget program Benjamin's där det i veckan blev extra känsligt för artisten Charlotte Perrelli.
”Tårarna rinner”, skriver hon.
Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Det var i höstas som TV4 avslöjade den roliga nyheten att artisten Benjamin Ingrosso, 23, får ett helt eget matprogram med namn Benjamin's.

Benjamin har vuxit upp i en matglad familj där man lagar mycket mat och han har med åren blivit allt mer intresserad av matlagning. I Benjamin's beskriver han att han föddes med ett ben på scenen och ett i köket, och det är anledningen till varför programmet är en kombination av dessa.

I programmen har vi kunnat se kända gäster som Carolina Gynning, Lisa Nilsson, Molly Sandén, Markoolio och Molly Hammar. I kommande avsnitt så bjuder han även in sin egen syster Bianca Ingrosso, 27.

Delade meningar om Benjamin's

Benjamin's har gjort stor succé bland svenska folket, men samtidigt fått ta en del kritik sedan första avsnittet i februari. Med andra ord har programmet fått både ris och ros, men det finns ingen tvekan om att gästerna är nöjda efter de gästat programmet. Efter varje avsnitt har samtliga uttryckt sin glädje över sin medverkan.

Annons

Även tittare har varit snabba med sina åsikter från start, och även fast majoriteten tycker positivt om programmet så har en del riktat kritik.

”Det var ett toppenbra program blandat med sång, härligt snack och skratt. Inget tillgjort. utan alla är naturliga”, skrev en person i en kommentar efter premiäravsnittet.

Trots att vissa tittare hade en del kritiska åsikter om Benjamin's har Benjamin Ingrosso själv bara uttryckt tacksamhet.

Hyllade morföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren

I veckans avsnitt åkte Benjamin ut till sin mormor och morfar, Christina Schollin och Hans Wahlgren ute på Lagnö, strax utanför Stockholm. Anledningen var att han ville hylla dem med en egenskriven låt med titeln Stora röda huset.

Titeln kommer just från minnena av barndomen hos mormor och morfar och deras stora röda hus på Lagnö, berättar Benjamin själv i programmet.

Och visst blev det känslosamt när Benjamin framförde låten till sina morföräldrar, både Christina Schollin och Hans Wahlgren brast ut i gråt, även Benjamin själv.

Annons

Många människor har uttryckt glädje över Benjamins framträdande på sociala medier. En av dem som tokhyllar Benjamin är artisten och schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 46. På sociala medier kommenterar hon Benjamin Ingrossos framträdande:

”Oj. Benjamin. Tårarna rinner....Du är genuin som få.”, skrev Perrelli.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet // WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons