LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Bergs första familjebild på barnen Holger, Otto och Juno

18 mar, 2021 
Carina Berg med barnen
Carina och Erik Berg fick förra veckan sitt andra gemensamma barn.
Sedan tidigare har Carina Berg även sonen Holger tillsammans med Kristian Luuk.
Nu visar Carina Berg upp hela familjen – och följarna gör en chockerande upptäckt.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carina Berg, 43 och Erik Berg, 32, har precis blivit föräldrar till sitt andra gemensamma barn. Makarna visste tidigt att de ville ha barn tillsammans, men vägen dit skulle komma att bli lång. När Carina tillslut blev gravid med parets första gemensamma barn avslöjade hon kampen de två genomgått. Efter att drabbats av flera missfall föddes äntligen sonen Otto.

Carina och Eriks andra barn föddes förra veckan och fick namnet Juno, vilket Carina var snabb med att meddela på Instagram.

”Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig”, skrev hon.

Efter ofrivilliga barnlösheten – visar upp kampen i det egna programmet

Det var i slutet av oktober 2020 som paret avslöjade att de väntade sitt andra gemensamma barn. Och när de medverkade i Nyhetsmorgon i höstas berättade Erik om lyckan över att vara pappa.

– Det är en superhärlig roll. Jag tycker att det varit fantastiskt det här tio månaderna. Jag har gått upp lite tidigare och sovit lite sämre men jag har varit mycket gladare, sa Erik i intervjun.

Annons

Men paret har även varit öppna med att de har haft svårt att bli gravida. Och nu är de aktuella med nytt program på Discovery + som Carina kunde avslöja på Instagram. Programmet heter Var fan är storken? och kommer att handla om just ofrivillig barnlöshet och par som är mitt uppe i resan mot ett barn.

”Efter fem ivf-försök, fyra missfall och tusen tårar kom han till slut. Lilla älskade O. Var resa var knöglig och svår, men vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten”, skrev Carina Berg då på Instagram.

Carina Bergs nya familjebild på barnen får följarna att häpna

Juno är nu en vecka gammal och föräldrarna valde minst sagt ett unikt namn. Endast 598 kvinnor har Juno som tilltalsnamn och 62 män har Juno som tilltalsnamn, visar statistik från SCB.

Beslutet bakom mellannamnen Karin och Elsa grundar sig troligtvis i både Carina och Eriks mammors namn. Det vill säga att Juno fått ta efter varsitt namn från både farmor och mormor, Elsa från Eriks mamma Ingmarie och Karin från Carinas mamma Lilian.

Nu har även Carina publicerat en ny familjebild på Juno tillsammans med syskonen Holger och Otto, vilket har fått följarna att reagera. De tycker nämligen att Holger är oerhört lik sin pappa Kristian Luuk men även Carina Berg.

”Holger ser ut att vara lik dig”

”Wow! Vackert! Och Holger är så oerhört lik sin far”

FOTO: Instagram // Eero Hannukainen/TT

Annons