Samir Badrans förändrade livsstil – studerar till mäklare

Samir Badran

Samir Badran har valt att förändra sin livsstil helt och hållet.
Nu bryter han tystnaden kring valet och förklarar även varför han inte publicerar något på sociala medier längre.
”Kämpar på”, skriver han på Instagram.

Det har hänt mycket i Samir Badrans liv den senaste tiden. Hösten 2018 berättade han att han blivit utbränd och led av psykisk ohälsa. Flera gånger därefter har han och Viktor Frisk lagt ner sin grupp Samir & Viktor, för att sedan göra comeback med nya hits.

I januari flyttade Samir ihop med kärleken Julia Sundquist, som han även friade till under en direktsändning i populära programmet Talang på TV4.

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa Samir Badran i programmet innan han gick ner på knä och frågade den stora frågan.

LÄS MER: Okända kollapsen under inspelningen av Så mycket bättre

Utöver att han nu är förlovad och flyttat från Stockholm och allt som hör kändislivet till, har han även gjort ett rejält karriärsbyte.

Han har valt att lägga musiken och tv-program åt sidan och istället har han valt att börja plugga till mäklare, vilket han tidigare skrivit om på Instagram.

”Första dagen på mäklarutbildningen. Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter. Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi!”, skrev Samir Badran i ett Instagraminlägg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför uppdaterar han inte sina sociala medier

Efter det har det varit tyst om Samir på sociala medier. Han uppdaterar sällan och när han väl gör det skriver han inte mycket om sitt privatliv. Men nu har han lagt ut en Instagram-story, där han bland annat förklarar varför han knappt uppdaterar sina sociala medier:

”Förresten, som ni kanske märker så lägger jag aldrig upp någonting på sociala medier längre, det är för att jag pluggar. Men idag kände jag att ni kunde få ta del av lite vad jag håller på med. Jag pluggar till fastighetsmäklare och ska börja jobba med min vän”, skriver han och taggar sin vän som jobbar som mäklare.

Han tillägger:

”Dock en bit kvar. Men jag kämpar på”.

LÄS MER: Samir Badran och Julia Sundquists nya barnbesked

LÄS MER: Julia Sundquists kärleksord till fästmannen Samir Badran

FOTO: TT

SENASTE NYTT!