TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir Badran och Julia Sundquists nya barnbesked

26 okt, 2020 
Julia Sundquist och Samir Badran verkar kärare än någonsin.
Nu svarar Julia på frågan hur paret tänker kring att skaffa barn inom en snar framtid.
Annons
Så träffades Jakob Hellman och Karolina HellmanBrand logo
Så träffades Jakob Hellman och Karolina Hellman

Det var under sommaren 2019 som Samir Badran, 29, för första gången bekräftade att han och Julia Sundquist, 22, är ett par. Sedan dess har paret visat sin kärlek offentligt på sociala medier och de verkar upp över öronen förälskade i varandra.

Paret som nu har varit tillsammans i över ett år, träffades för första gången när de var ute på en nattklubb i Stockholm. Det dröjde sedan bara två månader innan de gick ut offentligt med sin romans.

”Det gick snabbt för oss men är man kär så är man”, skrev Julia på Instagram då.

Julia kommenterade även sin kärlek för Samir när de flyttade ihop i sin första gemensamma lägenhet. Till en bild på Samir och deras nya lägenhet skrev hon:

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skriver hon.

Paret har även hunnit bocka av ett till steg i relationen, de är även förlovade. I februari friade Samir till Julia. För en miljonpublik i direktsända tv-programmet Talang gick han ned på knä och frågade om Julia ville gifta sig med honom. Svaret? Ja, det blev ju ett solklart ”ja” följt av flera glädjetårar.

Annons

Nu ger Julia ytterligare ett besked på sin Instagram. På sin Instagram-story skriver hon att hon fått enorm mensvärk, då hon inte längre använder något preventivmedel.

”Behöver er hjälp tjejer. Finns det något huskurstips eller andra tips för att förebygga/mildra mensvärk? Har fått en brutal värk sedan jag slutade med preventivmedel”.

Julia och Samirs barnbesked

Bland hennes följares tips är det en som drar parallellen att inget preventivmedel kanske har med att göra att de vill få barn – något Julia avvisar.

”Haha, hate to brake it to ya, men vi planerar inga barn än”, skriver Julia.

Hon svarar även på varför hon inte använder sig av något preventivmedel.

”Mår inte bra av extra hormoner”, skriver hon.

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons