LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazami om Kamran Montazamis otrohet

24 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Maria Montazami & Kamran
För ett år sedan berättade Maria Montazami att hon varit otrogen mot sin man Kamran Montazami.
I en intervju med Hänt berättar hon nu hur de förhåller sig till händelsen idag.
Annons
Maria Montazami bryter tystnaden om otroheten mot KamranBrand logo
Maria Montazami bryter tystnaden om otroheten mot Kamran

Den folkkära Hollywoodfrun Maria Montazami och hennes man Kamran Montazami har varit gifta i 30 år, och i många år har hon bjudit in svenska folket till att få följa hennes vardag tillsammans med maken i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar. Till mestadels är det frid och fröjd i Marias vardag, men tidigare har det kommit fram att även solen har sina fläckar.

Det var under förra hösten som tittarna fick reda på att både Maria och Kamran varit otrogna mot varandra under deras långa förhållande. I Viafree-programmet Svenska Hollywoodfruar – i fokus berättar hon om de tidigare händelserna.

– Det var bara en grej. Men det har jag redan sagt till honom. Det var långt i början innan vi fick barn, erkänner hon.

Hon berättar att även Kamran varit otrogen mot henne i ett tidigt stadie av deras förhållande men att båda valt att släppa det genom åren.

– Jag har inte levt med det, han har inte levt med det. Vi har bara släppt det. Du kan inte göra något åt det och jag går inte och har dåligt samvete över något. Det var så länge sen, det hände för 28 år sen, säger hon.

Annons

Maria Montazamis nya ord om otroheten mot Kamran

Drygt ett år har nu gått sedan sanningen kom fram. I en intervju med Hänt berättar Hollywood-frun nu om hur de förhåller sig till det som hänt idag.

– Det var så så länge sen och det kändes skönt att få det rensat så man slipper gå och tänka på något sånt. Det var fniss och skratt och sen tänkte vi att ”jaja, det var ju det vi tänkte”, berättar hon innan hon fortsätter:

– Och nu är de människorna inte i vår närhet. Jag menar jag har inte sett någon av de på flera år så det är ju ingenting vi behöver oroa oss för, att vi liksom ska stöta på de på stan och att det skulle uppstå någon grej.

Hon säger att de idag är väldigt säkra på varandra och att de därför känner att de kan lämna det som hänt i det förflutna just i det förflutna. Och trots att deras ärlighet mot varandra har banat vägen för att i framtiden också kunna vara ärliga om något sådant skulle hända igen, tror hon inte att de kommer hamna i samma situation igen.

–Jag kan nog säga att jag inte tror att det kommer hända igen. Sånt gör man kanske när man är ung och när man tycker det är kul, men det är ingenting man gör nu när livet verkligen är festligt och kul. Plus att man börjar bli lite gammal, att då gå och hacka på någon annan människa och styla sig är ju jätteonödigt tycker jag personligen, säger hon.

Annons