Maria Montazami om krisen med Kamran: ”Jättejobbigt”

Maria Montazami och Kamran

Coronakrisen har tagit hårt på många relationer och skilsmässor är vanligare än någonsin.
I en intervju med Hänt öppnar Maria Montazami nu upp om den stora utmaningen i relationen med mannen Kamran Montazami.
– Tycker det är jättejobbigt, säger hon.

Den folkkära Hollywoodfrun Maria Montazami och hennes man Kamran Montazami har varit gifta i 30 år, och i många år har hon bjudit in svenska folket till att få följa hennes vardag tillsammans med maken i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar. Men på senaste tiden har programmet legat på is och även så en hel del annat. I samband med coronapandemin är det nämligen en hel del som har förändrats i Marias liv, och i en intervju med Hänt berättar hon om hur hon som person har påverkats av allt.

– För min egen personliga del så har det påverkats både på gott och ont. Det som är det goda är ju att allt blivit så himla chill. Du vet, av med extensionhåret och lite mer natural make up. Men det som är det dåliga är ju att man måste gå runt med mask och att personer dör, och att man känner sig skyldig när man gör något, säger hon.

Men även relationen till Kamran har påverkats av förändringarna. Nu öppnar Maria upp om den svåra tiden med maken.

Marias ord om kampen med Kamran

Under hela deras äktenskap har Kamran jobbat en hel del och paret har därför blivit vana vid att vara ifrån varandra, men i början av året skulle paret ställas inför en stor utmaning då Kamran på grund av coronapandemin plötsligt var tvungen att vara hemma. Detta var något som tog hårt på paret, och för Hänt berättar Maria om varför det helt enkelt inte fungerade.

– Han är ju en workaholic så han kan ju inte sitta still, och jag avskyr att ha en man som sitter hemma och tittar på tv. Jag är inte van vid den livsstilen så jag tycker det är jättejobbigt när han sitter ner. På kvällen kan han ju sitta men du vet på dagen, det gör vi ju liksom aldrig, berättar hon.

Efter bara några dagar började Kamran därför att åka till kontoret igen, och idag kan Maria med glädje berätta att deras relation till och med är bättre än innan. Anledningen till kärlekslyckan är deras nya rutiner, men också hennes utveckling i sig själv.

– Vår relation har blivit mycket bättre. Nu tränar vi tillsammans på morgonen och jag tycker personligen att jag känner mig mycket tuffare. Så jag tror det också har gett mig ett nytt självförtroende som också har lett till en ännu bättre relation, förklarar hon.

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami om stora familjelyckan med dottern Sara

FOTO: TT