Maria Montazamis hårda beslut för barnen

Maria Montazamis chock efter upptäckten hos dottern hanna

Maria Montazamis barn har alla vuxit upp och blivit stora.
Nu öppnar hon upp om tuffa tiden som tonårsförälder och vilka hårda regler hon satte för barnen.
– De va hårt hållna, säger hon till Hänt.
Allt om Maria Montazami
Slå på ljud

Mycket händer i den svenska Hollywoodfrun Maria Montazamis liv. Dottern Sara har förlovat sig, och de andra barnen Hanna, Emma, Sara och Nicholas har även de blivit stora och flyttat hemifrån. I en intervju med Hänt berättar Maria hur det känns att alla hennes barn har vuxit upp.

– Jag tycker det känns väldigt kul för nu är det liksom ett annat kapitel i mitt liv. De har blivit så duktiga och jag får så mycket komplimanger för dem, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag vet hur hård och strikt jag var när de var små, men på något sätt kanske det har betalat av sig nu.

Marias hårda beslut för barnen

När Hänt frågar vad Maria menar med att hon var strikt mot barnen när de växte upp berättar hon om reglerna hon satte upp.

– De fick inte sova över hos deras kompisar för att jag var så rädd att något skulle hända dem. De fick inte heller ha nagellack då jag tyckte det var så B. Så sånna småsaker som att de skulle vara hemma tidigt liksom, de fick inte ens gå ner till kiosken och hänga för att jag var så orolig.  Så de va ju kanske ganska hårt hållna.

Hon fortsätter.

– Men samtidigt fick då göra vad de ville på andra sätt. Typ äta tjugo glassar, sånt brydde jag mig inte om. Utan ät och ha kul och bjud hit kompisar, men jag ville bara inte att de skulle vara så långt borta.

Alla de här reglerna kunde göra barnen väldigt upprörda, och Maria berättar hur besvikna och arga de kunde bli på henne när hon ibland inte lät de vara med sina vänner.

– De blev ju jättebesvikna. Du vet, när Sara skulle på övernattningsparty och jag hämtade henne klockan tio. Alla var ju alltid tvungna att komma hem, så sånt va ju lite…Men nu säger mina egna barn att de inte heller kommer låta sina barn gå hur som helst för det händer så mycket nu.

Alla som haft tonårsbarn vet att det inte alltid är helt enkelt, men den största utmaningen berättar Maria var med sonen Nicholas.

– De andra var jättelätta, men Nicholas var lite lätt busig. Han var väldigt väldigt populär och mer så, så han va lite trouble här och där.

På frågan om de fick vara extra stränga med honom svarar hollywoodfrun snabbt:

– Ja verkligen! Både jag och Kamran.

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons ord till Maria Montazami – efter händelsen: ”Glömmer aldrig”

FOTO: TT 

FRÅN FÖRSTASIDAN