Julia Sundquists kärleksord till fästmannen Samir Badran

Julia Sundquist och Samir Badran

För lite mer än ett år sedan fann Samir Badran kärleken i Julia Sundquist.
Mycket har hänt i deras relation sedan dess och nu öppnar flickvännen upp sig om sina känslor.

Artisten Samir Badran, 30, och Julia Sundquist, 23, har nu varit ett par i mer än ett år. Deras kärlekssaga började med att de träffades väldigt mycket under en kort tid och förra sommaren blev de officiellt ett par. Samir berättade då att han direkt kände att det var någonting speciellt mellan dem och gick redan då i giftemålstankar.

Då tyckte Samir att gifta sig kanske skulle vara lite överdrivet och något man kanske borde vänta med, men han var ändå positivt inställd till det då allt kändes så rätt. Ett frieri var därför ganska otänkbart och många trodde nog inte att han menade allvar. Men det visade sig att han var fullt seriös och friade till Julia bara några månader senare. Och det var inte vilket frieri som helst, han gjorde det nämligen under direktsändning i Talang!

Omtalade frieriet i Talang

En helt oförberedd Julia satt då i Talang-publiken och kollade på sin pojkvän som ledde programmet tillsammans med Per Lernström, 40. När Samir helt plötsligt började gå fram till henne i publiken och gick ner på knä blev Julia helt tagen och chockad. Men lyckligtvis sa hon ja till Samir och publiken jublade för deras skull.

Julia har tidigare berättat att hon kan sitta och kolla på klippet flera gånger om, bara för att få se vännernas reaktion när Samir överraskade henne.

”Kan sitta och kolla på mitt och Samirs frieri om och om igen bara för att se deras reaktion”, skrev hon då på sin Instastory.

Efter det har mycket hänt för paret och rykten har cirkulerat både om bröllop och en eventuell graviditet. Men de här sakerna är något som paret känner att de vill vänta med. Dels för att de vill ha fler än 50 gäster på bröllopet, och att skaffa barn menar Julia att hon vill känna att de är på rätt plats i livet först. Istället har paret flyttat från Stockholm och bor numera hemma i Linköping, där de båda kommer ifrån. En annan förändring i deras liv är att Samir har helt bytt karriär och pluggar nu till mäklare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julia Sundquists kärleksförklaring

I skrivande stund är paret på en resa tillsammans med två andra par i Torrevieja, på Spaniens östkust. De verkar minst sagt njuta av varandras sällskap. Nu går Julia ut med en kärleksförklaring till sin fästman och berättar för följare hur mycket hon uppskattar den kärleksbubbla som de fortfarande befinner sig i.

”Kan inte med ord förklara hur tacksam jag är över att få somna bredvid dig varje kväll”, skriver hon på sin Instastory.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram