LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik ryter ifrån efter ryktena om relationen med Filip Lamprecht

20 mar, 2021 
Peg Parnevik med pojkvännen Filip
Peg Parnevik väljer nu att ryta ifrån i podden Pillowtalk med Peg och Penny, efter orden om pojkvännen Filip Lamprecht.
– Ni vet ingenting, säger hon.
Annons
Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen – efter Peg och Filips kärlekssagaBrand logo
Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen – efter Peg och Filips kärlekssaga

Hela familjen Parnevik blev kända för svenska folket för ett par år sedan då de hade sin egna reality-program Parneviks på TV3.

Där kunde vi följa golfproffset och pappan Jesper Parnevik tillsammans med frun Mia Parnevik och deras lyxiga liv i Florida. I programmet bjöd de in olika kända gäster för att umgås och prata livshistorier. Tillsammans har paret även barnen Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik.

Efter programmet hade sin sista säsong har vi kunnat följa familjen på sociala medier, och vi har bland annat kunnat se Penny Parnevik i Let's dance och Peg Parnevik på scenen som artist. Tillsammans har de två även populära podden Pillowtalk med Peg och Penny.

Peg Parnevik har flyttat ihop med kärleken Filip Lamprecht

Peg Parnevik har ganska nyligen flyttat ihop med Filip Lamprecht, som just nu är aktuell i Let's dance. Pegs svärmor, tv-profilen Kristin Kaspersen, kommenterade parets flytt till Expressen:

Annons

– Är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det, sa Kristin i intervjun.

I podcasten har även Peg Parnevik avslöjat att hon vill förmodligen ha barn med Filip, men att hon samtidigt är trött på alla förväntningarna.

– I en drömvärld om man räknar bort allt som är det jobbiga så är det klart att jag vill ha en massa barn som kan ha syskon och så. Det som jag tycker är galet är att man förväntar sig att alla ska vilja, sa hon då.

Peg Parnevik ryter ifrån efter ryktena om relationen med Filip: ”Respektlöst”

Nu kommenterar Peg relationen ytterligare i podden och denna gången handlar det om att hon skulle bestämma över Filip, vilket hon berättar inte är sant.

– Det folk säger om min och Filips relation, att jag är så himla bossy och att jag bestämmer över honom. Vad ska jag säga? Ni vet ingenting, säger Peg och fortsätter:

– Tycker det är så lågt att gå, att anta någonting om någons relation och vad man är i för situation. Om du verkligen tycker det, så tycker jag synd om dig som tror att jag är en sådan hemsk person. Och att Filip är en sådan svag person. Mer respektlöst mot Filip, avslutar Peg.

FOTO: Karin Törnblom/TT // Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons