Första bilderna på Pernilla Wahlgrens nya hus på Lidingö

Pernilla Wahlgrens nya hus

Pernilla Wahlgren har köpt en ny tomt på Lidingö och planerar att bygga sitt drömhus.
Nu visar hon upp första bilderna på lyxhuset!

Pernilla Wahlgren, 53, är just nu högaktuell som en av jurymedlemmarna i det nya musikprogrammet The Masked singer, tillsammans med Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai.

Förutom att titulera sig som jurymedlem är hon tv-profil, poddare, artist, programledare och influencer. Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, så har hon det egna reality-programmet Wahlgrens värld som går på Kanal 5 och Discovery +.

LÄS MER: Gunilla Perssons ovanliga bild på dottern Erika

Sedan flera år tillbaka har vi fått följa mor och dotter genom livets framgångar och motgångar. Och de båda är kända för att vara väldigt öppna om livet, tittarna har fått känna familjen på en helt annan nivå än tidigare, då de filmar både bråk, skratt och tårar.

Pernilla Wahlgrens öppenhet om barnens uppväxt

I Pernillas podd Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med kompisen och programledaren Sofia Wistam har hon varit öppen om barnens uppväxt och att det inte alltid har varit lätt.

Pernilla har fyra barn Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren. Bianca och Benjamin är vi vana att se i olika tv-sammanhang och framträdanden, medan Oliver och Theo håller sig lite mer i bakgrunden.

Pernilla har berättat om barnens ungdom en del i podden, och har nämt att Oliver var ganska framåt när han var mindre medan Bianca hade jobbiga tonår.

– Men Oliver var ganska utåtagerande, han var den som hamnade i konflikt på skola och dagis. Man fick samtal och var tvungen att komma dit och reda ut saker, säger Pernilla och fortsätter:

– Biancas tonårstid var jobbig, de har vi pratat mycket om. Sen tror jag hon får för sig ibland att de går längre bak i tiden än vad den faktiskt gör. Hon var världens snällaste och enklaste barn.

Pernilla Wahlgrens nya hus på Lidingö

I Wahlgrens värld har Pernilla berättat att hon vill flytta, och har nu äntligen hittat sin drömtomt på Lidingö. Där är tanken att hon ska bygga sitt drömhus och hon är nu i full gång, planen är att hon ska kunna fira jul i huset i år.

Instagram visar hon nu upp huset och skriver:

”Längtar tills jag får vakna upp i det här sovrummet varje morgon...! Kommer bli magiskt!! I kvällens avsnitt av ”WAHLGRENS VÄRLD”, får ni se när jag & @dreamsandcoffee_arkitekt kollar in min tomt & känner av hur mitt blivande hus kommer se ut när det blir klart...!”

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs familjebild chockar följarna: ”Så lik”

LÄS OCKSÅ: Maria Forsblom bryter ihop efter namnmissen i Nyhetsmorgon

FOTO: Instagram // Karin Törnblom / TT