Dennis Mlivic om kärleken efter uppbrottet från Nina Glimsell

Nästan två månader har gått sedan reality-stjärnorna Dennis Mlivic och Nina Glimsell gick skilda vägar.
Nu berättar Dennis om kärlekslivet efter uppbrottet.
– Älskar mitt liv, säger han till Hänt.

Realityprofilerna Dennis Mlivic, 21, och Nina Glimsell, 26, träffades i Brasilien under inspelningen av Celebrity Ex on the beach, och strax därefter blev de ett par. Men i början av sommaren kom nyheterna att det tidigare kärleksparet hade gått skilda vägar. Nu berättar Dennis om sitt kärleksliv sedan uppbrottet från den tidigare flickvännen.

Dennis och Ninas relation

Dennis och Nina fick snabbt upp ögonen för varandra inne i huset, och när de efter programmet gick ut och berättade att de blivit ett par var det inte många som blev förvånade. Men trots att det slog gnistor om paret inne i huset fungerade det inte lika bra i verkliga livet, och i slutet av juni kunde man läsa på deras Instagrams att de gått skilda vägar. Två månader har snart gått sedan uppbrottet och när Hänt frågar Dennis hur livet ser ut nu svarar han:

– Jag mår bra, det är ingen fara så. Det som har varit det har varit och livet går vidare efter det ju. Jag har positiv inställning för allting framöver och jag har lagt det bakom mig.

Trots att uppbrott sällan är enkelt kan han redan nu se att beslutet att gå skilda vägar var rätt.

– Annars hade det ju inte hänt. Allt händer av en anledning ju, säger han.

Men vad paret har för relation idag vill han däremot inte uttala sig om.

– Det enda jag kan säga är att jag verkligen uppskattar vår tid tillsammans och vi har haft en fin relation. Men tiden är inte rätt och ibland funkar det inte, och då är man tvungen att göra slut och gå skilda vägar.

Dennis kärleksliv efter uppbrottet

Dennis är nu i Kroatien och har varit där sedan det tog slut mellan honom och Nina, och för Hänt berättar han hur han tror att det har hjälpt honom att gå vidare.

– Det är skönt. Lite miljöombyte, komma ifrån allt, umgås med lokalbefolkningen, jobba lite. Älskar mitt liv här, berättar han.

Livet rullar med andra ord på för Dennis, men när det kommer till kärlekslivet säger han att han medvetet har tagit avstånd från sånt.

– Jag dejtar ingen just nu. Jag är helt fri. En fri man, säger han och skrattar innan han fortsätter:

– Jag känner inte att jag kan ha någon i mitt liv just nu och att jag inte vill det heller. Jag vill bara fokusera på mig själv och köra mitt race liksom. Jag vill bara helt enkelt softa själv.

Och efter en hel sommar i Kroatien är det snart dags att åka tillbaka till Sverige igen. Men om Dennis själv får bestämma kommer det inte dröja länge innan han är ute på nya äventyr igen.

–  Planen är att jag inte ska vara i Sverige. Jag ska bara dit och hälsa på max en månad, sen kommer jag dra igen, berättar han.

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!