TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bonde söker fru-Pelles kärlekslycka – nu visar han upp flickvännen

29 mar, 2021 
Pelle Hansson Edh.
Efter splittringen med Karin Nordström har Bonde söker fru-profilen Pelle Hansson Edh hittat kärleken på nytt.
Nu väljer kobonden att för första gången visa upp nya flickvännen.
”Du gör mig komplett”, skriver han till bilden på Instagram.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson EdBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson Ed

Kobonden Pelle Hansson Edh, 30, blev ett känt ansikte för svenska folket när han var en av bönderna som letade efter kärleken i Bonde söker fru 2019.

I programmet kunde tittarna se när tv-profilen föll för brevskrivaren Karin Nordström, 26, och redan från första dagen hade hon fångat Pelle Hansson Edhs fulla uppmärksamhet. Det stod också klart att det var just Karin Nordström som han valde när det var dags att göra sitt slutval.

– Jo men det blev väl så att vi satt uppe och pratade där första kvällen. Sen gick de andra och la sig och då kunde vi fördjupa oss i varandra, har han sagt i Hänts intervjuserie A walk with a dog.

Plötsliga vändningen i relationen – efter kärlekslyckan

Men i augusti tog kärlekslyckan en plötslig vändning. För trots att kärleken mellan Pelle Hansson Edh och Karin Nordström verkade stark så avslöjade hon i ett inlägg på Instagram att relationen var över och att det forna paret valt att gå skilda vägar. Karin Nordström valde att lämna Bonde söker fru-profilen och gården för att fortsätta sitt liv på annat håll, ett beslut som tog hårt på Pelle Hansson Edh som fortfarande hade känslor kvar.

Annons

– Jag tror att verkligheten kom ikapp och vi kände att vi var för olika helt enkelt. Vi gled isär, tyvärr, har han sagt till Hänt om uppbrottet.

Han har också insett nu i efterhand att det kanske var lite bra att det blev som det blev.

– Där och då var det väl jobbigt eftersom man hade så starka känslor, det är klart. Men sen är det bara att respektera det valet får båda våran skull och det hade nog bara blivit värre om vi hade fortsatt. Nu såhär i efterhand så känner man att det är ganska skönt och att ”nä vi var nog inte den rätta för varandra helt enkelt”.

Nu väljer Bonde-Pelle att visa nya kärleken

Nu har det hunnit gå ett tag sedan det tuffa uppbrottet och Pelle Hansson Edh har gått vidare.

När han medverkade i Hänts egna intervjuprogram A walk with a dog avslöjade han att han till och med har gett sig ut på marknaden igen – och att han faktiskt har hittat kärleken på nytt.

Då var han dock förtegen om vem det var som fångat hans hjärta – men nu väljer han för första gången att visa upp kärlekslyckan på Instagram.

”Du gör mig komplett”, skriver han till en ny bild på honom när han kysser sin nya kärlek.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons