Benjamin Ingrosso ryter ifrån till Miriam Bryant i Benjamin's

29 mar, 2021 
Benjamin och Miriam Bryant
Benjamin Ingrossos egna matprogram är inne på sjätte avsnittet och fortsätter att leverera. Ikväll har han sällskap av Miriam Bryant, Molly Sandén och Daniel Hallberg. Men lagom till förrätten blir det lite för rörigt för Benjamin som får panik och skickar ut alla ur köket.
Annons
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren

Tidigare i vår hade Benjamin Ingrossos alldeles egna tv-program Benjamin's premiär. I programmet får han kombinera sina största passioner i livet – musik och mat. Så varje vecka bjuder han in tre gäster som han lagar mat och sjunger tillsammans med. Programmet är helt nytt men har trots det hunnit få en del kritik.

Det har tydligt framgått i att Benjamin lagar all mat som äts i programmet själv, trots missen i tv-rutan för några veckor sedan. Men något som varit tydligt genom programmets gång är att han sätter hög press på sig själv när det kommer till matlagningen. Detta betyder att han lätt blir stressad i köket och helst inte vill att någon annan ska lägga sig i.

Gästernas retsamma skämt med Benjamin

Kvällens gäster som är Miriam Bryant, Daniel Hallberg och Molly Sandén tycker att det är väldigt kul att Benjamin blir så stressad. De börjar därför skämta med honom om att lägga sig i matlagningen och då märker man hur programmets värd börjar närma sig bristningsgränsen. När Miriam börjar hetsa om att de borde tillsätta lite salt i pastasåsen så ryter Benjamin vänligt ifrån.

Annons

– Det behövs inte, tro mig det kommer komma. Det är de sista sekunderna, då smakar jag av med salt, och det är då jag behöver space, säger han.

Men Miriam är ihärdig och till slut ger sig Benjamin, hämtar en nypa salt och stör ner i såsen. Detta till Miriams stora glädje.

– Yes, jag vann. Jag vinner alltid, säger hon och skrattar in i kameran.

Då tar Benjamin ton och ber lite panikartat, men med ett leende på läpparna, sina gäster att lämna köket.

– Jag kan säga såhär, ni skulle jättegärna kunna få sätta er så kan jag servera det här till er. För nu känner jag nu börjar stressen komma och pastan får inte bli överkokt, så att ja, säger han.

Men Miriam ger sig inte och kan helt enkelt inte sluta driva med honom.

– Nej men Benjamin gå och sätt dig du, jag löser det här, säger hon.

Därför ryter Benjamin ifrån

Men då får han nog. Tidigare i programmet blottade han nämligen sitt hjärta och berättade för Molly att han var kär i henne när han var liten. Och det här är hans chans att imponera på henne.

Annons

– Nej, nej, nej, nej men jag ska ju laga pasta till Molly för första gången, säger han skämtsamt.

Och när alla gäster äntligen lämnat köket berättar Benjamin att det var just det här han fasat.

– Det var ju exakt det här jag var rädd för. vi är endast vid förrätten och Miriam vill redan ta över här i köket. Det är jättetrevligt med sällskap vid grytorna men jag känner att jag behöver ha kontroll över vad som händer.

Till slut slår sig alla ned vid bordet och får smaka på Benjamins pasta. Och till hans stora belåtenhet så var gästerna mycket tillfredsställda, inte så otippat kanske.

Annons