Petra Medes kärleksavslöjande i direktsändning: ”Min kille”

Petra Mede

Petra Mede är en av de nya programledarna för årets säsong av Let's dance. Som vanligt bjuder hon på mycket humor och självironi. Men nu har hon bjudit på sig själv till den grad att hon avslöjat hur det står till på kärleksfronten!
– Min kille, säger hon.
Slå på ljud

Den 16:e säsongen av Let's dance har äntligen dragit igång och efter två avsnitt har tittarna fått lära känna både deltagarna och de nya programledarna!

I flera år har det varit David Hellenius och Tilde de Paula Eby som stått som programledare för den fantastiska showen. Men i år blir det en hel del ändringar. Detta efter att David och Tilde avslöjade i slutet av förra säsongen att de hade för avsikt att sluta som programledare och att de istället skulle hoppa på nya äventyr.

Och nya äventyr har det blivit, speciellt för David, som är programledare för det sprillans nya underhållningsprogrammet Masked singer på TV4. Efter premiären möttes dock programmet av kritik, trots det framgångsrika konceptet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Petra Mede och David Lindgren tar över Let's dance

Men den duo som nu har tagit över TV4:s stora danstävling är inga mindre än Petra Mede och David Lindgren.

– Äntligen är dagen kommen! Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Let's dance är det ultimata underhållningsprogrammet, har Petra Mede tidigare sagt om att axla uppdraget.

Petra har dottern Adeline, 8, från en tidigare relation med Mattias Günther. Men när Adeline var två år separerade Petra från Mattias. Sedan dess har hon varit ensamstående mamma.

LÄS MER: Så firade Filip Lamprecht bakom kulisserna – efter piken om pappas ex-fru

– Jag älskar att vara mamma. Jag visste inte att det var så roligt. Det njuter jag av i fulla drag. Min dotter har en stor familj och alla bor i Bromma så det går jättebra, har Petra tidigare sagt.

Men nu är alltså Petra högaktuell i Let's dance 2021 och en sak som är säker är att hon är humoristisk och gärna bjuder på sig själv!

Petra Medes nya kärleksavslöjande

Efter att Suzanne Axell hade uppträtt på dansgolvet fångades hon upp av Petra och de gick fram till juryn för att få höra deras åsikt. Men efter att Suzanne fått sin feedback kunde Petra konstatera ett och annat om dansparet.

– Vilken dansglädje! Och du säger att du är svårflörtad, säger Petra och tittar på Suzanne innan hon fortsätter:

– Alltså herregud det här var ju mördarsnigeln. Han var ju på dig, säger hon och syftar på danspartnern Tobias Bader.

Petra Mede har länge velat hålla sitt kärleksliv hemligt. Faktum är att hon inte velat uttala sig om det ända sedan separationen från Adelines pappa. Förra året frågade Hänt hur det stod till med kärleken, men det var helt enkelt pass på den frågan.

– Jag passar på den frågan. Just den håller jag för mig själv faktiskt, säger Petra Mede och skrattar.

Men nu verkar Petra ha kommit till en ny vändning och i samtalet med Suzanne Axell bekräftar hon nu att det finns någon som fångat hennes hjärta!

– Du vet, min kille han kallar mig för blodigel. Så det där ska man bara ta som en komplimang, säger Petra.

Än så länge är det oklart vem den nya killen i Petras liv är, men det får helt enkelt framtiden utvisa!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens tips till sonen Filip Lamprecht i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i årets Let's dance 2021

SENASTE NYTT!