David Lindgren om stödet från hustrun Kristina Lindgren

David Lindgren om stödet från frun Kristina Lindgren

En av deltagarna i Stjärnornas stjärna är artisten och programledaren David Lindgren.
I en intervju med Hänt berättar han om stödet han får från sin fru.
– Bara kasta mig ut och ha det roligt, avslöjar David för Hänt.

Komikern och skådespelerskan Petra Mede, 50, är programledare för den tredje säsongen av TV4:s succéprogram Stjärnornas stjärna som har premiär den 14 mars. Startfältet är riktigt starkt i år och en av deltagarna är David Lindgren, 37.

David Lindgren på pressträff inför Stjärnornas stjärna

FOTO: Jessica Gow/TT

Davids oväntade erfarenheter av opera

I tävlingen ska alla artister tävla om vem som bäst hanterar att sjunga och framföra olika genrer som de kanske inte riktigt är vana vid annars.

Nano Omar, 33, som också är en av deltagarna har en stor rädsla för att framföra opera på scen. Detta är dock något som David inte alls känner är jobbigt – tvärt om.

David Lindgren berättar i en intervju att opera till och med kan vara en liten dold talang som han sitter på.

– Något som jag tror skulle kunna vara oväntat är opera, eventuellt. Som jag sjungit en del själv och på någon konsert lite sådär bara. Jag har en ganska stor klang som jag aldrig har visat upp, avslöjar David för Hänt.

Stödet från frun Kristina

David Lindgren är sedan 12 år tillbaka gift med Kristina Lindgren och de har även barn tillsammans. Tidigare har de även arbetat ihop, vilket gjort att de setts typ dygnet runt. Detta var dock ingenting som David kände skavde överhuvudtaget.

– Det funkar jättebra, vi jobbar jättemycket tillsammans och vi har alltid gjort det till och från, har David Lindgren tidigare sagt i en intervju för Hänt.

David Lindgren och Kristin Lindgren

FOTO: Mattias Hansson/TT

Kristins reaktion på Davids beslut att delta i Stjärnornas stjärna var mycket positivt.

– Hon tyckte verkligen jag skulle göra det, bara kasta mig ut och ha det roligt, avslöjar David.

Han berättar även att deltagandet passar väldigt bra just nu i deras livsschema. Anledningen till det är att Kristina nu är ledig och då kan ta på sig lite mer av hemarbetet, så att David kan njuta fullt ut av resan i Stjärnornas stjärna.

Och stödet på plats som vankas för David Lindgren är inte fy skam. När David får frågan om frun Kristina kommer att finnas på plats och stötta är svaret självklart.

– Yes, både hon och barnen kommer på premiären och tittar, sitter i publiken. Så det ska bli roligt, säger David glatt till Hänt och fortsätter:

– Så kommer syrran och lite vänner.

Dock kommer Davids nära och kära inte infinna sig på plats. TV4 har nämligen meddelat att premiäravsnittet av Stjärnornas stjärna kommer att sändas utan publik. Detta efter att regeringen under onsdagen gått ut med att alla evenemang med fler än 500 personer stoppas. Ett beslut som tagits för att minska spridningen av Corona-viruset som finns i Sverige.

FOTO: Patrick Trägårdh/TT, Mattias Hansson/TT

Senaste nytt