LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna
Festis marknadsföring banner

Petra Mede

Petra Mede är en av våra mest folkkära programledare och komiker. Hon föddes i Stockholm den 7 mars 1970 och växte upp i Partille utanför Göteborg. Som ung dansade hon balett vid Balettakademien, men efter en ryggskada blev hon sjukskriven i flera år. Sedan 2005, när Mede upptäcktes på en komikertävling, har hon haft en kometkarriär i nöjessverige. Hon har lett Eurovision hela två gånger, haft en egen talkshow samt medverkat i program som Parlamentet, Melodifestivalen, Sommar i P1 och Let's Dance. Mede har en dotter tillsammans med ex-sambon Mattias Günther och 2022 blev hon mamma till ännu en dotter. Här kan du läsa allt du behöver veta om Petra Mede med uppdateringar och senaste nytt!
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Annons