LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför har Petra Mede barnflicka till 1,5 åriga dottern: ”Jag har med mig nanny”

21 apr, 2024 
Petra Mede leder årets Eurovision Song Contest. Men som småbarnsmamma innebär det att ha med sin dotter, och även en barnflicka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

För tredje gången ställer sig folkkära Petra Mede, 54, framför 160 miljoner tittare för att programleda Eurovision song contest. Men till tävlingen, som tar plats i Malmö, kommer Petra inte åka ensam.

Tv-profilen har två döttrar. Äldsta dottern Adeline, 11, som hon fick vid 42, tillsammans med dåvarande sambon. Samt minstingen Paula, 1,5, som får följa med mamma på det stora äventyret.

I en intervju med Aftonbladet berättar Petra om förberedelserna inför musiktävlingen.

Petra Mede tar med sig dottern och barnflickan till Eurovision

Petra får frågan om barnen kommer följa med henne till Malmö.

– Ja, stora tjejen har ju skolplikt så henne kommer jag få vara borta från lite längre. Det är första gången faktiskt, men det ska nog gå bra. Jag tänker att vi får facetima och så där. Men hon kommer ner till finalen, säger Petra och fortsätter:

Annons

– Men lilla tjejen är med, en hel del, med nannyhjälp, men åker nog hem själva sändningsveckan så då får jag fokusera helt på det arbetet.

Petra Mede om att få hjälp av en barnflicka

Trots att det är mycket jobb att vara ensamstående småbarnsförälder så var det ingen tvekan för tv-profilen att tacka ja till rollen.

– Jag tvekade inte. För det är världens roligaste jobb. Får man det giget tre gånger, då ska man vara väldigt tacksam och det är jag. Det här blir ett bra avslut för Eurovision-resan, sen får andra ta över.

Petra får frågan om vad hon behöver ha med sig till Malmö, för att kunna funka som ensam förälder.

– Jag har med mig nanny och det är väl i princip det. Och ett eget rum till dem då.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons