LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-böndernas hemliga samtal – samtalen som tittarna inte får se

14 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Bonde söker fru har genom åren blivit ett riktigt flaggskepp för kanalen TV4.
Nu berättar Pelle Hansson Edh i Hänts A walk with the dog om de hemliga samtalen bönderna emellan.
– Han ville ha lite tips och råd, säger han.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson EdBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson Ed

I premiäravsnittet för Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos kobonden och tv-profilen Pelle Hansson Edh, 30, hemma på gården i Hälsingland. Pelle blev snabbt ett känt ansikte då han var en av bönderna som letade efter kärleken i Bonde söker fru 2019.

Inte lång tid hann gå innan det stod klart att han hade förälskat sig i brevskrivaren Karin Nordström och slutvalet var självklart.

– Jo men det kände man ganska snabbt. Första kvällen satt vi uppe och fördjupade oss i varandra när de andra tjejerna hade gått och lagt sig, säger Pelle Hansson Edh i A walk with the dog.

Hemliga samtalen med Bonde-Pontus

Trots att relationen med Karin idag är över har Pelles kärlekssaga gjort intryck på flera bönder i de nya säsongerna. Bland kontaktades han av förra årets bonde Pontus Mikaelsson.

– Jag har lite kontakt med en som var med i höstas, Pontus. Han ville ha lite tips och råd. Och jag menar, oss bönder emellan så går ju det bra för jag frågar ju ingenting om vilka tjejer han har valt utan det lät jag vara. Men just det där att man kan komma med lite tips och råd under programmets gång, säger Pelle.

Annons

Vad kom du med för råd då?

– Lite det här att den tjej du väljer, försök att hålla henne kvar på gården någon dag. För det kan vara ganska skönt, så att man får landa ihop. Jag tror att det är viktigt om man ska få det att hålla. Sen lite grann att inte tänka för mycket, att försöka slappna av och vara sig själv bara.

Vidare berättar Pelle att Pontus låg och sms:ade med honom på kvällarna för att få råd under inspelningsveckan.

– Ja men det är klart. Och jag skrev och frågade hur det gick.

Orden om kanalen

Förra sommaren tog kärleken mellan Pelle och Karin plötsligt slut. Efter en jobbig sommar bestämde sig Karin för att kliva ur relationen – och flytta från Pelle från gården utanför Söderhamn.

– Det är klart att det var tufft. Men sen får man bara acceptera det beslutet och gå vidare för bådas skull, säger Pelle i A walk with the dog.

Annons

Trots det menar Pelle dock att han inte ångrar att han ställde upp i Bonde söker fru. Även om han inför nästa förhållande kommer låta kärleken växa fram under lite lugnare omständigheter:

– Jag har bara gott att säga om produktionen. Men jag skulle nog inte vara med igen det skulle jag inte.

A walk with a dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promenad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

FOTO: TV4/HÄNT

Annons