Steffo Törnquists ord om Jenny Strömstedts nya projekt med tv-kollegan

Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt har börjat intressera sig allt mer för blommor och trädgård. Nu har intresset gått så långt att hon startar podd för att prata om ämnet. Vid sin sida i studion har hon tv-kollegan Victoria Skoglund.
”Min nya kompis”, skriver Jenny på Instagram.
Slå på ljud

Jenny Strömstedt, 48, och Steffo Törnquist, 65, är ett riktigt radarpar i Nyhetsmorgon. Tillsammans har de blivit några av tittarnas favorit-duos när de bjuder på både skratt och allvarliga samtal.

Duon har dock haft en del motgångar sedan de återförenades i höstas. Det började med att Jenny behövde vara borta en hel del i och med inspelningarna av Tillsammans med Strömstedts, relationsprogrammet som hon har ihop med maken Niklas Strömstedt, 62.

LÄS MER: Ciaras ord om stora förändringen – efter stora sorgen med Måns

Efter det återförenades de, men då hände det som inte fick hända – Steffo drabbades av corona. Sjukdomen tog hårt på honom och han tvingades till sjukhusvård och blev därmed borta en längre tid från Nyhetsmorgon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvann Jenny mystiskt från Nyhetsmorgon

Men nu när inspelningarna av Tillsammans med Strömstedts är klara och Steffo är frisk från det otäcka viruset så kom nästa bakslag för radarparet. Jenny var nämligen mystiskt försvunnen från morgonshowen under flera veckor. Då började tittarna undra vad som egentligen hänt med henne och varför hon inte sågs till i tv-rutan. Det visade sig så småningom att hon också hade drabbats av corona-viruset.

Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas i Tillsammans med Strömstedts.

Foto: TV4

Men nu är Jenny tillbaka i rutan igen tillsammans med Steffo och förutom det glädjebeskedet så kan hon nu komma med ytterligare ett glädjande besked.

Den senaste tiden har Jenny nämligen börjat intressera sig allt mer för blommor och trädgård. Tillsammans med floristen och tv-kollegan Victoria Skoglund ska de nu starta podden Röda vita rosen.

Steffos ord om Jennys nya projekt

Podden kommer handla om blommor och trädgård och tillsammans ska de svara på så många frågor de bara kan om allt som har med växter att göra.

”Som nyfrälst trädgårdsentusiast är detta projekt det mest lustfyllda jag kan tänka mig. Victoria är så trygg att hålla i handen över perennrabatter, pallkragar och kompost. Sen tänker jag att hon kan bli min nya kompis också, för hon är både kunnig, inte klok och rolig.”, skriver Jenny på Instagram.

Nu har även parhästen Steffo valt att visa upp sitt stora stöd för Jennys nya projekt.

”Jempa är hyggligt nära besatt av att plantera frön och knipsa stjälkar. Kärleken till knopparna är dock icke alltid besvarad. Men nu jävlar!! Nu har hon med trädgårdsgeniet Victoria Skoglund blivit med pod.”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt om relationen med Steffo Törnquist

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists lögn för Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

SENASTE NYTT!