Jenny Strömstedts ord om återföreningen med Steffo Törnquist

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist återförenade

TT
En saknad duo i TV4 Nyhetsmorgon har varit Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt.
Nu är superduon äntligen återförenade!
Jenny Strömstedts ord om återföreningen med Steffo Törnquist
Slå på ljud

Nyhetsmorgon på TV4 får tv-tittarna möjlighet att följa de senaste nyheterna som hänt i världen. Showen är ett morgonprogram som sänds varje dag i veckan på TV4 och TV4 Play.

Konceptet har länge varit och är fortfarande otroligt populärt hos tv-tittarna, och programmet leds av flera etablerade programledare. Med över fem miljoner tittare i veckan kanske man kan sätta sig in i showen storhet.

Programledarna är alltid en duo och ett radarpar som verkligen fått tittarna med sig är tv-profilen Steffo Törnquist, 64, och journalisten Jenny Strömstedt, 48.

Men den senaste tiden har tittarna inte kunnat se till duon då Jenny varit på vift. Hon började arbeta på TV4 redan under sin gymnasietid och någras år senare, 2005, började hon axla rollen som programledare för Nyhetsmorgon.

Men morgonshowen är inte det enda som Jenny gör till vardags. Hon leder även ett relationsprogram med maken Niklas Strömstedt, 62 – Tillsammans med Strömstedts. Och ibland går ekvationen helt enkelt inte ihop, vilket har lett till att Jenny fick avstå från jobbet på Nyhetsmorgon ett tag för att få tiden att räcka till, då inspelning av Tillsammans med Strömstedt var i full rulle. Detta i sin tur ledde till att Steffo fick andra kollegor vid sin sida om mornarna.

Steffos glädje

Men splittringen varade inte för evigt. På torsdagsmorgonen delade TV4 med sig på Instagram om att Jenny äntligen är tillbaka!

”Good morning folks! Jenny är tillbaka”, skriver TV4 Nyhetsmorgon på Instagram följt av en emoji med hjärtögon, för att sedan avslöja vad morgonens show ska handla om.

Även Steffo har meddelat på Instagram att de är tillbaka med orden: ”Vi är tillbaka. Tjohooo".

Jennys egna ord om återföreningen

Det är inte bara TV4 och Steffo som delar med sig av den goda nyheten att återföreningen är ett faktum. Även Jenny har valt att nämna några väl valda ord om sin comeback.

”ÄNTLIGEN! Säger jag som får jobba med Steffo igen”, skriver Jenny på Instagram till en bild på sig själv och parhästen Steffo.

Förutom att TV4 och superdoun är glada att vara tillbaka så är såklart även tittarna helt lyriska.

”God morgon Jenny, roligt att se er två i rutan”, skriver en i kommentarsfältet till Jennys bild.

”Underbart att få se er två i rutan igen. Proffs och ni är härliga personligheter!”, fyller en annan i.

”Äntligen! Bästa teamet”, kommenterar en tredje person.

”Ja!! Har saknat er tillsammans i rutan!! Kul att se”, konstaterar en fjärde.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

LÄS ÄVEN: TV4:s svar efter Jenny och Steffos splittring i Nyhetsmorgon

LÄS ÄVEN: Bengt Frithiofsson försvann från TV4 – så lever han i dag

FRÅN FÖRSTASIDAN