LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Richard Andersson ska bli pappa igen med hustrun Tova

26 mar, 2021 
Richard Andersson
Farmen-deltagaren Richard Andersson väntar barn med sin 18 år yngre hustru Tova Andersson.
Nu visar de upp gravidlyckan för följarna!
Annons
Alla deltagare i Farmen 2021Brand logo
Alla deltagare i Farmen 2021

Farmen är slut för denna gång, och det blev minst sagt en händelserik säsong. Dels med ny programledare, Anna Brolin som fått ta över programmet. Och efter en hel sommar stod det klart att det blev favorittippade Daniel Tholén, 42, som kammade hem vinsten i Farmen 2021!

– Jag vann! Det är så jäkla galet, och det är så jäkla mycket känslor. Jag har verkligen bitit ihop hela hela säsongen. Asså jag har liksom följt min "game-plan" och försökt att inte reta upp mig på folk i huset, sa Daniel efter vinsten i programmet och fortsatte:

– Jag har gjort det på mitt sätt, och så räckte det hela vägen, säger han och försöker hålla tillbaka glädjetårarna.

Malin Nyman föll på målsnöret i Farmen 2021

I en tidigare intervju med Hänt berättade finalisten Malin Nyman om känslorna kring att ha snubblat på målsnöret. Många tittare ville nämligen se henne i final tillsammans med Daniel.

Malin har tidigare medgett att det var självkänslan som svek henne men hon kan idag förstå varför tittarna ville se henne i den slutliga finalen.

Annons

– Jag förstår att tittarna tycker att jag och Danne är de mest värdiga finalisterna. Man ser ju inte allt som man gör, men jag och Danne har ju tagit i och inte legat på latsidan och det har väl tittarna sett. Jag förstår dem, sa hon då till Hänt.

Richard Andersson ska bli pappa igen

En annan deltagare som gjorde avtryck hos tittarna var Richard Andersson som medverkade i programmet. Tyvärr gick han inte till final, men visst hade han även en händelserik säsong både i Farmen och Torpet.

Instagram berättar han nu om gravidlyckan med 18 år yngre frun Tova, 33.

”Vi är med barn ! Min älskling är i vecka 15. Det har varit en orolig resa fram hit. Förra året fick vi missfall i vecka 12 och både jag och Tova var rädda för att samma sak skulle hända. När vecka 12 var förbi och vi kändes oss lite lugnare gick vi på KUB test och fick besked att det var en förhöjd risk att vårt barn hade kromosom avvikelser. Vi gjorde ett NIPT och har väntat oroliga på svaret. 9 dagar senare fick vi svaret att allt är ok. Nu kan jag och Tova andas igen och vi hoppas att resten av graviditeten går bra.”

I ett meddelande till Hänt berättar Farmen-profilen återigen att vägen mot graviditeten inte var en dans på rosor men att han och Tova är väldigt glada.

”Det var planerat och resan hit har varit jobbig”, skriver han.

Richard Andersson har sedan tidigare sönerna Isak, 15, och Tobias, 17, samt bonusdottern Valentina, 9.

FOTO: Instagram // TV4

Annons