TV4:s drastiska ändring i årets Farmen – Malins vädjan till kanalen

Malin Nyman

Årets säsong av Farmen har skiljt sig på flera sätt från föregående år.
En stor förändring som TV4 gjorde i år var att inte låta deltagarna ha kontakt med sina anhöriga.
Nu berättar Malin Nyman för Hänt om kampen.
– Gjorde mer ont än gott, säger hon.

Farmen 2021 börjar närma sig sitt slut och det enda som återstår är den stora finalen! Hittills är Daniel Tholén, 42, klar för final och nu står det mellan Malin Nyman, 26, Linnéa Klaar, 27, och Erik Steffen, 29, om att ta den andra finalplatsen.

Enligt tittarna finns det vissa önskemål om vilka som ska stå i finalen. På Farmens Instagram-konto kan man se att de flesta verkar enade om att det är just Daniel och Malin som är de mest värdiga finalisterna.

LÄS MER: Så gick det sen för Farmen-deltagarna – berättar om sina nya liv

”Malin och Daniel hoppas jag i Final”, skriver en tittare.

”Daniel, Malin är värdiga vinnare.”, skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Malins okända kamp bakom kulisserna

När Hänt pratade med Malin kunde hon förstå tittarna. Men trots framgångarna på Farmen berättar hon nu att hon ändå kämpade med självkänslan.

– Jag förstår att tittarna tycker att jag och Danne är de mest värdiga finalisterna. Man ser ju inte allt som man gör, men jag och Danne har ju tagit i och inte legat på latsidan och det har väl tittarna sett. Jag förstår dem, säger hon till Hänt.

Tittarna har tidigare kunnat se att Malin ibland tvivlar på sig själv, trots att hon ofta gör saker enligt konstens alla regler. Det var när hon skulle bygga en fågelskrämma som Daniel helt enkelt kom fram till henne och berättade att hon visst är bra och att hon bara ska tro på sig själv.

”Hoppas att hon har vänner omkring sig som talar om hur bra hon är och att hon ska vara nöjd med det hon gör. För hon är väldigt duktig och är sjukt noggrann jämt.”, skrev Daniel till Hänt om stödet till Malin.

Farmen 2021

På söndag avgörs det vem som tar den andra finalplatsen.

Foto: TV4

TV4:s förändring tog hårt på Malin

Inför årets säsong av Farmen gjordes en hel del förändringar, bland annat var inte gården nedriven från förra säsongen. Dessutom har det varit en del krav på deltagarnas ålder och var de bor.

I finalveckan är det kanske viktigare än någonsin att tro på sig själv och ha en bra självkänsla. Men nu berättar Malin om en stor ändring i årets Farmen – som har lett till att hon inte trodde på sig själv.

– Vecka 7-8 brukar ju alltid anhöriga få komma in, men nu blev det ju bara filmklipp. Och det gjorde mer ont än gott, för fan jag hade ju bara behövt utbyta några ord med min syster, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag hade bara behövt prata med min syster och få höra att jag fixar det här. Men där och då tänkte jag bara att han (Danne reds. anm.) är så duktig.

Finalen av Farmen 2021 går av stapeln på söndag klockan 20:00 på TV4, TV4play och Cmore.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Malin Nyman om Daniel Tholéns drag i Farmen

LÄS OCKSÅ: Farmen-Philip Albinssons svar efter kritiken

SENASTE NYTT!