Efter händelsen i Farmen – Daniel Tholéns stöd till Malin Nyman

Malin Nyman, Daniel Tholén

I kvällens avsnitt av Farmen förbättras relationen mellan Malin Nyman och Daniel Tholén avsevärt.
I programmet visar Daniel sitt stora stöd och uppmuntran till Malin.
Men nu, efter inspelningarna, kan han inte stötta henne på samma sätt längre.
”Hoppas hon har vänner”, skriver han till Hänt.

Den nionde veckan på Farmen börjar närma sig sitt slut. Efter att Allan Eriksson, 35, blivit vald till förste-kämpe så återstår det nu bara att se vem han väljer att möta i Tinget!

Den här veckan är det Erik Steffen, 29, som varit storbonde på gården. Rollen som storbonde och en plats tillbaka på Farmen var priset han fick efter att ha vunnit Torpet.

LÄS MER: Det händer med djuren i Farmen och Torpet när säsongen är slut

Men Erik har inte haft det helt lätt. När han kom tillbaka till Farmen möttes han av en glad Linnéa Klaar, 27, men de andra farmarna verkade inte riktigt lika glada. Att komma tillbaka efter flera veckor och med en chefsroll, har Erik berättat för Hänt inte var helt lätt.

– Man liksom kommer in lite som en främling och börja styra och ställa. Jag vet inte om folk uppskattade det, sa han då till Hänt.

Därför blev Philip gårdskarl

Som storbonde på Farmen hör det till spelet att ta tuffa beslut och göra olika val. Ett av valen som storbonden börjar med att göra är att välja en gårdsfru eller gårdskarl. Erik fick dock aldrig göra det valet, eftersom det beslutet låg i Karin Ströms, 32, händer.

Karin förklarade senare att hennes val helt enkelt grundade sig i att hon inte visste vem det var som vunnit Torpet.

”Jag väljer Philip som gårdskarl för att det var honom jag litade på mest så långt in i spelet. Jag och Linnea kom nära varandra på slutet "tack vare" att vi backade upp varandra när tjafs uppstod.”, skrev Karin då till Hänt.

Det blev alltså Philip Albinsson, 26, som fick dela storbonde-stugan med Erik, och i en intervju med Hänt Plus har han berättat mer om relationen till Erik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ett av uppdragen den här veckan är att bygga en fågelskrämma – något som Malin Nyman, 26, gärna tog sig an. Men eftersom hon är lite utav en perfektionist så blev hon inte helt nöjd med bygget – trots att den var väldigt fin.

Malin Nyman, Philip Albinsson

Malin byggde fågelskrämman.

Foto: TV4

Så är relationen idag

Daniel Tholén, 42, såg situationen och bestämde sig för att gå och ge Malin det stöd och den uppmuntran hon förtjänar. Han berättade också att även han brukade tvivla på sig själv när han var yngre. Nu berättar Daniel för Hänt om relationen till Malin idag.

”Vi har inte mer än sporadisk kontakt på sociala medier eller i textmeddelande. Men Malin är verkligen en tjej som jag tycker mycket om och bryr mig om.”, skriver han till Hänt.

Nu efter inspelningarna så kan inte Daniel stötta henne på samma sätt längre. Därför hoppas han nu att Malin har folk runtomkring sig som kan bekräfta det hon gör och ge henne det beröm hon förtjänar.

”Dock så tror jag med säkerhet att hon har samma höga krav på sig själv fortfarande. Hoppas att hon har vänner omkring sig som talar om hur bra hon är och att hon ska vara nöjd med det hon gör. För hon är väldigt duktig och är sjukt noggrann jämt.”

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Phillip-Lloyd Rochester om familjekrisen efter Farmen

LÄS OCKSÅ: Malin Nyman Perssons skadad i Farmen – tvingas sy åtta stygn

SENASTE NYTT!