LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Det händer med djuren i Farmen och Torpet när säsongen är slut

10 mar, 2021 
Allan Eriksson, Linnéa Klaar
Bandet mellan deltagarna och djuren på Farmen och Torpet har blivit starkt.
Men nu när deltagarna snart försvinner, så är frågan vad som kommer hända med djuren.
”Hyrs in”, skriver TV4 till Hänt.
Annons
Intervju: Farmen-aktuella Philip Albinsson om okända relationen med Hollywood-frunBrand logo
Intervju: Farmen-aktuella Philip Albinsson om okända relationen med Hollywood-frun

Den nionde veckan av Farmen är i full gång och nu står det klart att det inte är långt kvar förrän vi kan se en vinnare.

Den här veckan är Erik Steffen, 29, storbonde på gården. Detta efter att han vann hela Torpet och priset var därmed en plats tillbaka på Farmen och ansvaret som storbonde.

Vid sin sida i storbonde-stugan har Erik haft sällskap av barpianisten Philip Albinsson, 26. Detta efter att Karin Ström, 32, valde honom till Eriks gårdskarl. I början klickade Erik och Philip inte alls, men efter några nätter tillsammans i storbonde-stugan förändrades det helt klart.

I en intervju med Hänt Plus berättar Erik och Philip om relationen, och vad tittarna inte fick se efter att kamera-teamet lämnat storbonde-stugan.

Allans relation till djuren på Farmen

I intervjun berättar Philip också om sina bästa minnen från Farmen, men i programmet har han berättat om något som han kanske inte uppskattar lika mycket. Nämligen att bli väckt av fåren varje morgon.

Annons

En person som däremot har tagit ett extra stort ansvar över just fåren och djuren, är Allan Eriksson, 35. På sociala medier har han fått mycket beröm för hans goda hand med djuren.

”Allan ser till att djuren kommer i första hand. Strongt av han...stor eloge”, skriver en tittare.

”Hoppas på final mellan Allan och Daniel. Allan, gillar ditt engagemang med djuren och att du bet ifrån mot pupporna ibland”, skriver en annan.

Allan Eriksson
Allan gav frukost till fåren varje morgon.

Det händer med djuren efter inspelningarna

Förra veckan var det nedstängning av Torpet och torparna fick då ta farväl av alla katter, getter och höns. Mentorn Hans Wincent körde då iväg med alla djuren på sin traktor.

Annons

Snart är det även dags för farmarna att säga hej då till sina djur. Men nu undrar många vad som faktiskt händer med djuren efter att säsongen är klar.

”Vad händer med katterna i Farmen och Torpet när programmen är färdiginspelade? Tänker att katterna skaffat sig ett hem och ett revir där?”, poängterar en tittare.

I ett meddelande till Hänt svarar nu TV4 på den mystiska frågan kring var djuren tar vägen.

”Djuren på Farmen och Torpet hyrs in till inspelningarna och när säsongen är slut återvänder de helt enkelt hem till sina ägare.”

FOTO: TV4

Annons