Malin Nyman om Daniel Tholéns drag i Farmen

Malin Nyman, Daniel Tholén

Årets säsong av Farmen börjar närma sig sitt slut.
Efter kvällens avsnitt står det klart att Daniel Tholén är den första finalisten. Nu berättar Malin Nyman för Hänt om hur självsäkerheten påverkat henne.

Farmen 2021 är inne på sin allra sista vecka – nämligen finalveckan. De farmare som tagit sig till topp fyra är inga mindre än Torpet-vinnaren Erik Steffen, 29, Linnéa Klaar, 27, Malin Nyman, 26, och Daniel Tholén, 42.

På söndag koras årets farmare och än så länge står klart är att den första finalplatsen har gått till Daniel. Han har visat framfötterna under hela säsongen och enligt många tittare är han en given vinnare.

”Finns väl ingen annan än Daniel som kan vinna i min värld..... hoppas hoppas hoppas hoppas”, skriver en tittare på Instagram.

”Daniel är den mest värdiga vinnaren.”, skriver en annan.

LÄS MER: Farmen-Jennifer avslöjar okända bråket med Daniel – som TV4 klippte bort

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Daniels stöd till Malin på Farmen

Att Daniel är den mest värdiga vinnaren är något han även verkar tycka själv också. Han visar nämligen tydligt för tittarna i kvällens program att han har höga förhoppningar på sig själv. Värre har det dock varit för Malin under sommaren på Farmen. Hänt har tidigare skrivit om när Malin inte blev nöjd med fågelskrämman och tvivlade på sig själv. Då fick hon stöd av Daniel som berättade att han varit precis likadan när han var yngre.

Daniel berättade då om relationen till Malin idag och ifall han fortfarande stöttar henne i livet.

”Dock så tror jag med säkerhet att hon har samma höga krav på sig själv fortfarande. Hoppas att hon har vänner omkring sig som talar om hur bra hon är och att hon ska vara nöjd med det hon gör. För hon är väldigt duktig och är sjukt noggrann jämt.”, skrev han då till Hänt.

I en intervju med Hänt Plus har torparen Jennifer Schill, 30, uttalat sig om ett okänt bråk mellan henne och Daniel – som TV4 klippte bort.

Farmen 2021

På söndag får tittarna veta vem som kniper den andra finalplatsen.

Foto: TV4

Daniel Tholéns uppladdning inför tävlingen

I kvällens tävling skulle två finalister utses och det handlade om kunskap. Nu berättar Malin för Hänt att hennes självförtroende var ett problem inför tävlingen, trots att hon nyligen vunnit mot Allan Eriksson, 35.

– Där och då var man så mosig i hjärnan och alltså min självkänsla var katastrofal. Det var såhär ”jag kommer inte fixa det här”, säger hon.

Malin menar också att självkänslan inte heller blev bättre av att höra hur Daniel laddade upp inför den stora finalveckan. Detta var dock något som tittarna inte fick se.

– Danne hade hypat sig så himla mycket, så jag fick ju panik, säger hon och fortsätter:

– Han klankade inte ner på andra, men han var mer så här att ”jag kommer ta hem det, jag är bäst”. Och jag önskar att jag hade haft den självkänslan, men jag är så osäker som människa så jag tänkte ju att jag kommer inte fixa det här, säger hon.

Nu återstår det alltså för tittarna att se vem av Malin, Erik och Linnéa som kniper den andra finalplatsen.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Farmen-Philip Albinssons svar efter kritiken

LÄS OCKSÅ: Helena Hedqvists oväntade beslut för Torpet-katten Iris

Senaste nytt